سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که Social Security Number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که Social Security Number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
سلام
حسابهایی که با هویت معتبر افتتاح نشوند ( مثل حسابهای شما) در همان لحظه و یا مدت کوتاهی بعد از آن لیمیت خواهند شد. اضافه نمودن حساب بانکی و ... چیزی رو حل نمیکند.
حسابهای پی پال ما با اطلاعات قانونی و ولید اعم از اسم -آدرس - حساب بانکی - تلفن و... باز شده و توسط پی پال ورفای میشود به همین دلیل حتی در طولانی مدت هم اتفاقی برای این حسابها نمیفتد.ssn یک گزینه الزام آور در حسابهای ما نیست و بدون آن هم میتوانید براحتی از حساب استفاده نمایید. بدلیل حساسیت این موضوع و جلوگیری از بروز مشکلات بعدی در حساب ssn ارائه نمیشود.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
با عرض پوزش به دلیل آغاز سال نو میلادی و تغییرات در سیستم پی پال افتتاح حسابها با کمی تاخیر انجام میشود. لطفا" مراحل افتتاح حسابتون رو از طریق ایمیلی که سفارش رو ارسال کردید پیگیری نمایید.
با تشکر از شما
ویرایش توسط hadipro : January 21st, 2016 در ساعت 14:43
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)