سلام.
حرف شما درست علی رضا جان.
بنده شما رو می شناسم (به عنوان یک کاربر) و شما هم حدوداً شناخت هایی در مورد اخلاق کاری من دارید.
ولی در کل حرف من یک چیز هست، اگر کاربر ذکر کنه که پرداخت نمی کنه و یا کلاً جوابی نده، خوب بنده به عنوان تامین کننده سرویس، سرویس ایشان رو مسدود می کنم ولی وقتی رسماً ایمیل میزنه و میگه باز نگه دارید و من در پرداختم مشکل دارم، طبق اخلاقیات و قوانین جهانی، من نمی تونم با آبروی شرکت ایشان بازی کنم و سرویس ایشان رو مسدود کنم و در غیر این صورت من باید پاسخگو باشم که "چرا وقتی کاربر گفته مسدود نکن و بهم وقت بده برای پرداخت، شما سرخود مسدود کردید ؟" !
شما با شرکت های خارجی کار کنید و باهاشون چند سرور داشته باشید، ببینید چقدر بهتون امتیاز میدن و چقدر هواتون رو دارند ... بعد من هوای هموطنم رو نداشته باشم ؟؟ این چه قانونی هست ؟؟ کدام منطق اینو میگه ؟؟ مخصوصی وقتی کاربر از روز اول به شما اطلاع داده که ما به دلیل مسائل شرکتی، ممکن هست چند روز دیرکرد داشته باشیم ... دیگه واقعاً چی میشه گفت ؟
ما که شبکه جنایی و حقیقت یاب نیستیم که بخواید خودمون رو قاضی بدونیم و حق مشتری رو به دلیل تشخیص درست یا غلط خودمون ضایع کنیمپس اخلاقیات کجا رفته ؟ مشتری مداری چی میشه ؟
با تشکر.