این موضوع ییچیده و سختی نیست
وقتی شما سرور اختصاصی تهیه می کنی به صورت ماهانه در واقع شما و سرویس دهنده طی یکماه قرارداد دارید و پس از اتمام این تاریخ در صورت تمایل هر 2 طرف قرارداد تمدید میشه وقتی شما درخواستی برای تمدید قرارداد ندادید و مراجعه نکردید قرارداد فسخ میشه سرویس هم باید کنسل بشه نمیشه که سرویس دهنده یکطرفه خودش سرویس رو تمدید کنه بدون موافقت شما و الان درخواست هزینه کنه در قانون داریم وقتی کسی برای تمدید قرارداد یا ادامه همکاری مراجعه نمی کند قرارداد فسخ میشه و به معنی عدم تمایل به ادامه هست.
اگر میل زدن و شما جواب ندادید به این معنی هست طبق عرف و قانون که شما تمایلی به تمدید ندارید و قرارداد فسخ میشه باید سرویس رو کنسل کنند و هیچ اجازه ای ندارند که سرویس رو تمدید کنند بدون موافقت شما
آریا جان نیازی به این 2 مورد نیست و طبق عرف و قانون در فعالیت های اقتصادی لازم نیست که پس از پایان قرار داد هر یک از طرفین یا هر 2 طرف به صورت کتبی یا حتی شفاهی اعلام کنند که ادامه نمی دهند و با تمام شدن مدت قرار داد که اینجا یکماه هست در صورت عدم ایجاد قرار داد جدید قرار داد فسخ و سرویس هم باید کنسل بشهیا ازشون خواستید که اگر دیرکرد داشتید سرویس هاتون رو کنسل کنند و یا در همون زمان (حداقل 24 ساعت قبل از موعد تمدید) ازشون خواستید که کنسل کنند
به عنوان مثال فرض کنید کسی اصلاً طی یکماه قرار داد بعد از 15 روز از شروع تصادف کرد و تا 6 ماه بیمارستان باشه به نظر شما این قرار داد یکماهه باید از طرف سرویس دهنده به دلیل اینکه خریدار درخواست کنسل شدن نداده تا 6 ماه ادامه پیدا کنه و درخواست پول ؟ بدیهی هست که اینطور نیست و تمدید قرارداد لازم هست هر 2 طرف تمایل برای ادامه همکاری و تمدید سرویس را اعلام کنند.
البته من تاپیگ گلایه شما رو هم مشاهده کردم از شرکت نام برده در اون مورد شما با ارسال ایمیل نسبت به تمدید قرارداد ابراز تمایل کردید همین طور شخص خریدار طبق ایمیل ها نسبت به تمدید سرویس اوکی داده ولی خوب وقتی چنین قرار داد های هست که 2-3 میلیون پول داره رد و بدل میشه به نظرم من مطالب شفاهی زیاد کار ساز نیست و باید رسمی باشه و حتماً شرایط لازم برای تمدید قرارداد که همان پرداخت هزینه هست را از خریدار درخواست کنید البته شما وارد هستید در این زمینه و فرموردید به دلیل اعتماد و سابقه ایشون بوده ولی خوب اعتماد همیشه حداقل در موارد اقتصادی جواب نمیده ( به نظر من هیچ جا همیشه جواب نمیده )
P.S : یک سریال آمریکایی میدیدم ( The Unit ) یک جمله از فیلم این بود که
- به اون اعتماد نکن
- چرا نباید اعتماد کنم ؟
- چون قبلاً یکبار بهش اعتماد کردی
به نظر حرف جالبی بود![]()