نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: بهترین هاستینگ برای سئو؟ ایران یا خارج؟ کدام شرکت؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین هاستینگ برای سئو؟ ایران یا خارج؟ کدام شرکت؟

سلام.
    من نظرم روی هاست ایران است.
    به نظر من مهم ترین معیار برای گوگل موقعیت جغرافیایی سرور سایت نسبت به بازدید کنندگان همان سایت هست. یعنی گوگل به سایت شما امتیاز میده بخاطر استفاده از شبکه های محلی.
    وقتی بازدید کنندگان وب سایت شما داخل ایران هستند پس چه بهتر که سایت شما بر روی سرور های داخل کشور باشه.
    گوگل هیچ وقت معیار خودش را فاصله سرور سایت تا موقعیت خودش را در نظر نمیگیره! مهم فاصله سرور سایت تا بازدید کنندگان همان موقعیت جغرافیایی هست.

حرف زیر مزخرف ترین حرفی بوده که توی این 7 سال تجربه ام شنیدم:

اسپایدر ها و کراولر های گوگل و سایر موتور های جستجو در ساعات بسیاری قادر به خزیدن و وارد شدن به وب سایت های هاست شده در سرور های ایران نیستند.
    یعنی چی آخه!
    این حرفا رو کسانی میزنن که پول سرور اختصاصی داخل کشور رو ندارن و با دوتا سرور 200 تومنی از آلمان میخرن و میخوان هاست بفروشن!

2. تعداد تشکر ها از joomla2 به دلیل پست مفید

عضو جدید Nsm1000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    42
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    18 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط compiler نمایش پست ها
    نظرات متفاوته، نظر بنده اینه که جدای سرعت لود، به خیلی دلایل دیگر هاست و سرور داخل ایران = از دست دادن ترافیک بسیاری از روبات ها و ...اینجا رو و آمار های داده شده رو بخونید :

http://compiler.ir/%D8%AA%D8%A7%D8%A...7%D9%87%D8%B4/
    ممنون از شما، والا سایتهایی که تو اون مقاله دیدم تماما تو نتایج جستجو اولن، تماما هم رو سرور ایران هستن، سافت 98، دانلودها، سافت گذر، پی سی دانلود و...
    نقل قول نوشته اصلی توسط davood1156 نمایش پست ها
    میزبان وب امکاناتی داره که در مکانی قرار داره و از اون منطقه محتوای سایت شما برای بازدیدکنندگان ارسال میشه. حالا وقتی میگیم هاست ایران یعنی کلا سرور و امکانات میزبانی در خود ایران هست و وقتی میگیم هاست خارج، یعنی خارج از مرزهای ایران مثلا در آلمان، آمریکا، کانادا و … قرار داره. فقط توجه کنید که اگه شرکت ارائه کننده هاست شما در ایران هست لزوما دلیل نمیشه هاست ایرانه. مثلا سرویس هایی که شرکت نت افراز در حال حاضر ارائه میکنه هاست خارج از کشور هست نه داخل کشور و اون ها فقط فروشنده هاست خارجی هستند. خوب حالا بریم سر مزایا و معایب هاست های داخل کشور و خارج کشور برای سئو سایت: مزیت کلی هاست ایران نسبت به هاست خارج از کشور بر میگرده به سرعت لود سایت برای بازدیدکنندگان داخل ایران. یعنی شما اگه بازدیدکنندگانتون از داخل ایران باشند، صفحات شما برای اون ها سریعتر بارگزاری میشه. توضیحش هم خیلی سادست، مثل اینکه شما بخواهید با ماشین از تهران برید شمال یا از اصفهان برید شمال؟ قطعا مسیر رسیدن از تهران به شمال کوتاه تره و بهتر.
    دقیقا همین مزیتی که گفتیم، عیب هاست داخل ایران برای سئو سایت میشه. میگید چرا؟ چون وقتی سرعت بارگزاری برای کاربران داخل کشور خوب میشه، برای کاربران خارج از کشور که مهترین اون ها روبوت های موتورهای جستجو از جمله روبوت های گوگل هستند، خیلی بالا میره و دقیقا از همون جاییکه گوگل رو مسئله سرعت بارگزاری سایت حساسه، همین امر یک نمره منفی برای سئو سایت شما خواهد بود.
    پس در آخر باید بدونید که اگه به فکر جذب بازدیدکننده از موتورهای جستجو هستید، اصلا سراغ هاست ایران نرید. ولی اگه نوع سایتتون طوریکه کاری به موتورهای جستجو ندارید، حتما هاست داخل ایران را انتخاب کنید. همچنین در انتخاب هر کدوم اون ها دقت کنید که هاستتون پشتیبانی قوی و خوبی داشته باشه.
    دوست من بعید میدونم، خیلیا خلاف این نظر رو دارن، تو نتایج جستجو من این تفاوت و احساس کردم که سایتهابی که تو خود کشور دارن میزبانی میشن
    بیشتر تو صفحه اول دیده میشن برای کابران خود ایران ذز ضمن بله تفاوت هاست داخل و خارج کشور رو کاملا میدونم
    نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
    سلام.
    به نظر من مهم ترین معیار برای گوگل موقعیت جغرافیایی سرور سایت نسبت به بازدید کنندگان همان سایت هست. یعنی گوگل به سایت شما امتیاز میده بخاطر استفاده از شبکه های محلی.
    وقتی بازدید کنندگان وب سایت شما داخل ایران هستند پس چه بهتر که سایت شما بر روی سرور های داخل کشور باشه.
    گوگل هیچ وقت معیار خودش را فاصله سرور سایت تا موقعیت خودش را در نظر نمیگیره! مهم فاصله سرور سایت تا بازدید کنندگان همان موقعیت جغرافیایی هست.

یعنی چی آخه!
    این حرفا رو کسانی میزنن که پول سرور اختصاصی داخل کشور رو ندارن و با دوتا سرور 200 تومنی از آلمان میخرن و میخوان هاست بفروشن!
    همین فروشگاه دیجی کالا تو اکثر نتایج صفحه اول رنک 1 سرورشم تو ایران اکثر نتایجم که میبینم فروشگاههایی اولن که سرورشون تو ایرانه

- - - Updated - - -

اساتید کسی نظر دیگه ای نداره؟

عضو جدید chichosting.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    78 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
    سلام.

یعنی چی آخه!

کاملا تایید میشه
    از وقتی از هاست ایران استفاده کردم با کلمه هاستینگ به صفحه اول گوگل رسیدم.
    ----
    استارتر عزیز تمرکزتان بر روی سرعت لود سایت باشه
    ----
    هاست ایران پیشنهاد میشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)