خوب کاملا مشخص هست cpu اصلا کیفیت نداره یکی از اصول سرور مچ بودن قطعات هست که این سرور ها اصلا خوب نیستند توی این مورد
من خودم با iweb کار می کنم بهتره از همون سرور هایی بگیری که توی محصولاتش هست.
خوب کاملا مشخص هست cpu اصلا کیفیت نداره یکی از اصول سرور مچ بودن قطعات هست که این سرور ها اصلا خوب نیستند توی این مورد
من خودم با iweb کار می کنم بهتره از همون سرور هایی بگیری که توی محصولاتش هست.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
مگر این جا داروخونه هست که توصیه میکنید و نمیکنید.
کیفیت بسیار خوبی دارند و هیچ تفاوتی با دیگر سرور هاشون ندارند.
ما با ملیت ایرانی نیسیتم اگر cpanel بخواهید براتون خرید میکنیم.
من میتونم این سرویس را برای شما خرید کنم.
سی پی یو خوبی هست.میتونه بهتون سرویس دهی داشته باشه برای لچ
والا ما 3 سال هست داریم با ای وب کار میکنم.با بیشتر مسولین ساپورت اشنا هستیم و همیشه برای سرور ها با خودشون راهنمایی میکنیم . مشکلی هم نبوده و این سرو ها همه از کیفیت سخت افزاری و نرم افزاری عالی برخوردار هستند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
این سرور ها بیشتر برای سرور دانلود خوب هستند بخاطر همین پهنای باند بالایی دارند
برای سرور میزبانی وب جواب نمیدهند
---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
در دیتاسنتر iweb یک نفر هست به اسم آقای کسری حجازی که ایرانی هست
اینم ایمیلش : khejazi@iweb.com
با این هماهنگ کن میتونی به ایرانی بهش ایمیل بزنی
مسول فروش هستند نه پشتیبانی
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
بله. جزو پایدارترین شبکه ها هست
در زمینه پشتیبانی فنی./
یادتون باشه.هیچ وقت نباید به پشتیبانی فنی دیتاسنتر اکتفا کنید. باسد همیشه یک منیجر بالای سرو شرور باشه و اون مشکلات فنی را برطرف کند
معمولا دیتاسنتر ها پشتیبانی فنی در حد کار های ساده و عادی ارایه میکنند.
و برای لول های بالا تر هزینه دریافت میکنند
اما اگر اون دوست عزیز مایل باشند من میتونم سرویس را در اختیارشون بزارم و در زمینه پشتیبانی فنی هم بهشون کمک میکنم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)