سلام دوست عزیزم
خواستم توی اون تاپیک مطلبی رو عنوان کنم اما تاپیک قفل بود
فکر کنم توی سابقه کاری تقریباً شبیه بهم باشیم. منم از سال 82 کاره تخصصیم طراحی و برنامه نویسی تحت وب هست و تمام اون مسائلی که دوستان مطرح کرده بودند رو با پوست و استخونم حس کردم مثل همه ی عزیزان...
اگه راهی پیدا کردید تا این شارلاتان های حوزه ی وب راهی گور بشن ، به منم نشون بدید....
هرچی بیشتر حرف میزنیم بیشتر عصبی میشیم. :/
فقط برای اینکه بدونی چی دارم میکشم و تو چه وضعیتی هستم اینو میگم : من فروردین ماه عقد کردم. 7 تومن وام ازدواج داشتیم و یه مقدار پول برای رهن خونه و مراسم عروسی که جمعاً 70 تومن میشد. تا الان 50 تومنشو خرج دفتر و کارآفرینی کردم. الانم اون 7 تومن پول وام ازدواجم رو میخوام بدم هزینه هایی که عقب افتاده و ... دیگه روم نمیشه تو چشمای زنم نگاه کنم و بگم عزیزم اگه میشه بیخیال عروسی بشیم(( باور کنی یا نه از ته دل دارم اشک میریزم و باز هم باور کنی یا نه بعد از 12 سال کار کردن و کدنویسی های شبانه که مطمئناً درک می کنی چی می گم (بدون هیچ ادعایی ) از خیلی از این ادمای پست ، کارم رو بهتر بلدم . ولی چه کنیم که مشتری دنبال راه اندازی سایتی مثل دیجی کالا با قیمتی باور نکردنی 100 هزار تومنه....
امیدوارم خیلی چیزا عوض بشه و به قول یکی از دوستانم که بهم امید میده «توی یه بیابون ، چند تا گل خیلی تو چشم میان»
برای تو و همه ی عزیزانی که مثل هم هستیم آرزوی موفقیت دارم