نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

موضوع: آلمان یا آمریکا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن rayannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

پیش فرض پاسخ : آلمان یا آمریکا

أوست billing.ground از جای دیگه سرور دارن و میخوان واسه اونجا تبلیغ کنن و متاسفانه بلد نیست و همه اش اسم آپتایم میاره من نمیدونم این معجزه میکنه چیکار میکنه که DownTime میزنه ما هم از Host-tracker میگیریم هم myserveralerts.com هر دو 100% بوده اما واسه این میزنه DownTime
    البته دوست عزیز سعی کن روش تبیلغ کردنت عوض کنی در ضمن من اگر این اقا بیاد از گیگا سرور بگیره یا از هر جای دیگه سوده زیادی تو جیب من نمیره .
    فکر کنم این اقای billing.ground که همیشه مخالف 100% دگیگا هست بخاطر این مخالفن که قیمت پایین میده و پهنای باند نامحدود

دوست عزیز ما فعلا که ازش راضی بودیم و اون DownTime هایی که میگی نمیدونم از کجا میاری در ضمن میشه از یک سرور دیگه Uptime گرفت و بعد IP هاش تغییر داد و به IP گیگا تغییر داد و فکر کنم برای اینکه دشمن 100% گیگا هست داره اینکار انجام میده اگر نیاز باشه من عکس بگیرم که Uptime سرور ما اکثرا 100% هست و واسه این اقا بفرسم که شاید خدا کرد دیگه اینقدر بد و بیراه نگه
    دوست عزیز نمیدونم دیتاسنتر شما کجاست خوب اگر نمیتونی معرفی اش کنی و یا مشتری زیاید نداره خواهش میکنم کار دیگران را زیر سوال نبر و در ضمن گیگا بهتر از کشورهای اروپایی هم سرویس میده

در ضمن هیچفروشنده ای نمیتونه رضایت همه مشتریانش جلب کنه , گیگا که رضایت ما جلب کرده و بهتر از اروپاییان هم هست , اما اگر رضایت شما جلب نکرده بهتره واسه خودتون حرف بی خودی نزنید

ببخشید تند رفتم چون دیگه این اقای محترم خیلی داره شورش در میاره

2. تعداد تشکر ها از rayannet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)