نوشته اصلی توسط
taba2000
این جور که من از صحبت های شما برداشت کردم اولا که در پهنای باند اختصاصی سرعت دانلود و اپلود یکی و مثل الان نیست که سرعت دانلود 1 مگابایت باشه و سرعت اپلود 1 مگابیت .
بعد منی که الان 8 مگ دارم مثلا این 8 مگ من از یه پهنای باند 1 به 1 64 مگابیت اومده که تقسیم بر 8 شده ؟
بعد یعنی اگه من این اینترنت 8 مگ خودم رو بین 4 نفر تقسیم کنم یعنی به هر نفر یه نت 2 مگابیت نمیرسه ؟ چرا ؟ خب ممکنه سرعت اپلود بشه 256 ولی دانلود که باید 2 مگابیت باشه !
اما تو پهنای باند اختصاصی میتونم این کارو کنم و به هر 4 نفر سرعت اپلود و دانلود 2 مگابیت بدم ؟
خب الان تا اینجا اگه این چیزی که میگم درست باشه مزایای پهنای باند اختصاصی شد سرعت دانلود و اپلود یکی . یکنواختی سرعت . قابلیت تقسیم بندی و شیر
اما باز من نفهمیدم چرا همین نت خودم رو نمی تونم شیر کنم . چرا خب ؟ بعد من اصلا نیاز به شیر اینترنت ندارم یک نفرم و همین نتی که دارم تقریبا همیشه رو یه سرعت هستش و فقط اپلود پایینه که اونم فکر می کردم برای فشار به خط در adsl کم کردن ! بعد این پهنای باند اختصاصی تو پینگ هم تاثیری داره ؟
بعد من یه جا خوندم که اینترنت های اشتراکی 1 به 8 هستش حالا من اگه پهنای باند اختصاصی نخوام واشتراکی بخوام با سرعت 50 مگابیت در قالب وایرلس امکانش هست مثلا یه باند اختصاصی 100 مگ تقسیم بر 2 بشه یا نت 400 مگ اختصاصی تقسیم بر 8 بشه، هست همچین چیزی ؟ یعنی همه جا های دنیا که سرعت بالا دارن پهنای باند اختصاصی دارن کاربرای خونگی شون !؟
بعد اصلا یه سئوال دیگه این باند اختصاصی که از طریق وایرلس یا فیبر نوری میاد رو با چی تقسیم می کنند یعنی مثلا بخوام 8 مگ رو بین 4 نفر تقسیم کنند .به هر یک 2 مگ ، با وسیله و دستگاه خاصی اینکارو می کنند . تحقیق کردم با میکروتیک درسته ؟ میکرو تیک روتر وای فای هم داریم که اون نت تقسیم شده رو یه صورت وای فای ارائه بده ؟ بعد اگه این میکروتیک روتر به مودم adsl وصل کنی و بخوای پهنای باند اشتراکی خودتو تقسیم کنی میشه؟
واخرین سئوال
تا اینجا شد اینترنت حجمی شرکت ها و حالا اینترنت نا محدود مخابرات چطوریه مثال 8 مگابیتش که زده تقسیم بر 8 یعنی وقتی مخابرات میزنه 8 مگ یه پهنای باند اختصاصی رو بین 8 نفر تقسیم میکنه و میشه نفری 1 مگابیت و هر کدوم استفاده نکنند سرعت اون یکی میره بالا یعنی قابلیت افزایش سرعت رو میذاره در صورت استفاده نکردن دیگران ولی شرکتی میاد پهنای باند اختصاصی 64 مگ رو بین 8 نفر تقسیم می کنند و قابلیت افزایش سرعت رو در صورت استفاده نکردن دیگران روش نمیذارند . درسته ؟ این مثال ؟
کلا گیج شدم اگه پاسخ کل سئوال هامو بدی لطف بزرگی کردی . ممنون