نقل قول نوشته اصلی توسط elementary نمایش پست ها
قطعا api مشخصی نیست
نکته هم که هست شما api شخصی براش میسازی که بره مطالب وبسایت رو انالیز و پروسس کنه و ... میان تگ هارو دستکاری میکنن که api شما ازکار بیوفته یا روی ایپی های شما بلاک میکنن یا لیمیت میکنن درساعت 20 بیشتر نشه به سایت کانکشن زد و هزارتا سنگ میندازن که شما مطالب سایت رو استفاده نکنی

درسته که بحث تخصصی سوال شما نیست ولی شما میتونی برای کار خودت از هرسایتی که دوست داری اطلاعاش رو برداری به اون صورت که توضیح دادم
همین لیست پرواز های سایت مهراباد یک نمونه کوچک من اینو برنامه موبایل کردم اطلاعات هر 10 دقیقه توسط سرور من انالیز و پروسس میشه و درقالب فایل html ادیت شده قرارمیگیره داخل اندروید هم اون صفحه html رو لود میکنم برای کاربر
درسته؛ ولی آخه کار تمیزی در نمیاد. یعنی اصولی نیست. من بعید میدونم که بقیۀ سایت ها هم این راه رو انتخاب کرده باشن. به هر حال، اینطور نیست که من الان گیر افتاده باشم و دنبال راه حل باشم من واقعاً دنبال جواب اصولی برای این قضیه می گردم و میخوام راه حل اصولی این قضیه رو میتونم پیدا کنم یا خیر.

اگه یه روزی گیر کنم، قطعاً از راهی که شما فرمودید یا راه های دیگه ای که به ذهنم میرسه، کارم رو راه می ندازم (اگه تا اون موقع به یه جواب اصولی تر نرسم) - مسأله اینه که فعلاً دنبال اینم که ببینم آیا واقعاً هیچ راه اصولی ای برای این کار وجود نداره؟