نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: Api و وب سرویس مربوط به نرخ طلا، سکه، ارز، خودرو و...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن elementary آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    490 پست

پیش فرض پاسخ : Api و وب سرویس مربوط به نرخ طلا، سکه، ارز، خودرو و...

نقل قول نوشته اصلی توسط Patira نمایش پست ها
    سلام دوست من،

سپاسگزارم از پاسختون.

در مورد بقیۀ مواردی که گفتم (نرخ خودرو و ...) هم اطلاعاتی دارید؟

اگه من بخوام اطلاعات پروازهای کشور رو داشته باشم (یعنی از API یا وب سرویسش داخل Application های تحت وبم استفاده کنم)، منبعی برای این کار وجود داره؟ یا باید مستقیماً با خود شرکت های هواپیمایی در ارتباط باشم؟

فرض کنید بخوام اطلاعات مربوط به حمل و نقل اتوبوس ها رو داشته باشم؛ مثل این سایت: http://payaneha.com/ ؛ وب سرویس یا API مشخصی برای این کار هست؟

بحث اینه که سؤالات من خیلی زیاده؛ و واقعاً برای من سؤاله و من رو متعجب کرده که چرا منابع مشخصی برای اینطور موارد نداریم؟ نمونۀ غیر ایرانی هر چیزی رو که بخوایم براش API داریم! حتی انقدر تعداد وب سرویس و API های سایت های غیر ایرانی زیاد هست، که برای این کار چندین موتور جستجوی API هم وجود داره.

ریز و درشت API سامانه پیامکی به صورت فوق العاده رایگان هست (بعضیاشون امتیاز میدن که از APIهاشون استفاده بشه)؛ اون موقع برای چنین مواردی به ندرت میشه چیزی پیدا کرد، یا اصلاً نمیشه پیدا کرد.

شاید هم باشه و من بی اطلاعم؛ یعنی من به خودم گفتم امکان نداره که چنین چیزایی وجود نداشته باشه؛ حتماً هست و من ازشون بی خبرم. دلیل ایجاد تاپیکم در اینجا همین بوده.

به هر حال ممنون میشم هر کسی هر میزان کمی اطلاعات هم که داره، اینجا در اختیارمون بذاره و ما رو از این سر در گمی خارج کنه
    قطعا api مشخصی نیست
    نکته هم که هست شما api شخصی براش میسازی که بره مطالب وبسایت رو انالیز و پروسس کنه و ... میان تگ هارو دستکاری میکنن که api شما ازکار بیوفته یا روی ایپی های شما بلاک میکنن یا لیمیت میکنن درساعت 20 بیشتر نشه به سایت کانکشن زد و هزارتا سنگ میندازن که شما مطالب سایت رو استفاده نکنی

درسته که بحث تخصصی سوال شما نیست ولی شما میتونی برای کار خودت از هرسایتی که دوست داری اطلاعاش رو برداری به اون صورت که توضیح دادم
    همین لیست پرواز های سایت مهراباد یک نمونه کوچک من اینو برنامه موبایل کردم اطلاعات هر 10 دقیقه توسط سرور من انالیز و پروسس میشه و درقالب فایل html ادیت شده قرارمیگیره داخل اندروید هم اون صفحه html رو لود میکنم برای کاربر

2. تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)