با تشکر از همه دوستان..امیدجان خدایی خودمم موندم..من سرم کلاه نرفته.منتهی هر کی پرسیدم گفتند قیمتش همینه..منتهی اگر قیمتش همین حدودها هست ان 400 رو فوقش میگفتند این حساب دولتی هست..برو واریز کن.نه اینکه ازم چک بگیرند..
در ضمن من موبایل فروشی و تعمیرات دارم..صنفش هم همینه..قضیه چک رو هم خواستم اول مطمئن بشم از دوستان بعد پیگیربشم..خوشبختانه چک مال یک ماه اینده هست تاریخش..میتونم ببندمش یا ..اما موندم تا چند روز دیگه جوازم رو اول بگیرم بعد پیگیر بشم جریان چیه و چرا اینطوری کردند..نمیخوام هنوز جواز نگرفته لج بازی کنند..
خدمت دوستان هم بگم الان جواز ها رو یکساله میدند..انی که شما گرفتید احتمالا دائمی بوده.. مال ما هم اگر ارزونه یکساله دادند...گرچه همچین اروزنم برای یک سال نیست..اینها به کنار دروغگویی طرف برام مهمه..میتونست بگه پول رئیس اتحادیه هست و من برم ازش تخفیف بگیرم یا صحبت کنم ..اما دروغ گفته بهم..
اینم بگم من نه ازمایشی دادم..نه نامه شهرداری نه هیچ چیز دیگری..راحت دادند و تو چند ساعت و سر زدن به چند ارگان کارش تمام شد و پرونده تشکیل شد و چند روز دیگر هم جوازم رو میرم بگیرم..فکر کنم قانون جدیده..فقط پول میخوان..پول بگیرن کافیه