سلام مرسی شیوا هاست گرامی
خوب تاریخ قبلی همون روزی بود که تاپیک رو باز کردم (۷- ۸ روز بعدش جوملا رو اپدیت کردم و اسکریپتهای قدیمی رو همگی ! کامپلت پاک کردم و جوملای تمیز و معتبر از گیت هاب دانلود کردم کلی هم وقت گذاشتم و سایت رو کاملا بررسی کردم و اصلا مشکلی نباید داشته باشه ! چون دیگه اسکریپتهای قبلی رو استفاده نکردم و تمام کامپوننتها و ماژولهاقبلی پاک شدند!!
کامپوننتهای جوملای جدید همگی از سایت اصلی دانلود شدند و معتبر هستند و همشون هم خوش نام هستند.!
نکات مشکوکی اگر باشد در این سه تا نکته هست :
اول اینکه از قالب سایت قبلی که جوملا ۲.۵ بود نمیتونستم در جوملای ۳ استفاده کنم و قالب رایگان دانلود کردم ( قالبش فول رایگان بود و نال هم نبود ) - یک احتمال خفیف میدم قالبش اسپمر باشه ولی ۱۰۰٪ مطمین نیستم. سایت سازنده رو لطفا بررسی بفرمایید :
https://www.devpri.com/joomla/templates/pri-simple
دوم اینکه قالب جدید با اخرین ورژن جوملا ۳ مشکل داشت و جوملای ورژن ۳/۱ که برای ۵ ماه پیش بود نصب کردم . در واقع مجبور شدم چون با قالب مشکل داشت .
و امروز جوملا یک اپدیت جدید داده و گفته ورژنهای قدیمی مشکل امینتی داشتند (ممکنه هسته خود جوملا این بار مورد هدف قرار گرفته باشه ولی بازم به این مورد مطمین نیستم ! )
نکته سوم و غیرقابل رد این هستش که تاریخی که قبلا ساسپند میشد روزهای ۱۸ ماه بود یعنی روز ۱۸ هر ماه این اکانت ساسپند میشده و اسپمر فعال میشده دلیل هم روزهای هست که ایمیل ساسپند ارسال میشده و میتونم نشون بدم .
ولی الان ۱۸ دی ماه نیست !
آیا میتونیم به طور یقیین بگوییم یک اسپمر دیگری فعال شده ؟
و در نهایت به کامپوننت خبرنامه مشکوک هستم چون کانفیگش نکردم و از اون هم استفاده نمیکنیم.
کامپوننتهای هم که استفاده کردم همگی از سایت اصلی ( بدون فارسی ساز دانلود شدند ) و اصلا از سایتهای جوملای فارسی استفاده نکردم و اورژینال هستند و نال هم نیستند و به رایگان دانلود میشوند !
akeeba backup
joomgallery
acymail
rokajaxsearch
فارسی ساز هم از سایت جوملا فارسی گرفتم قاعدتا وقتی همه چیز رو از سایت اصلی میگیریم و سایت اصلی هم خوش نام هست و فقط از دیتابیس قبلی استفاده میکنیم نباید مشکلی باشد
ضمنا:
-فرم ثبت نام یوزر نداریم و تنها یوزر این سایت فقط ادمین هست و بقیه ویزیتور هستند
-فرم ارسال ایمیل از داخل سایت نداریم
-اکانت ایمیل هم نساختیم
-دسترسی به هاست هم به مشتری داده نشده (یوزرنیم و پسورد رو ندادم )
لطفا با در نظر گرفتن این احتمالات این مشکل رو تحلیل بفرمایید ببینید عیب کار از کجاست .
من ممنونم از شما
ویرایش توسط atro : December 31st, 2015 در ساعت 12:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)