-
December 26th, 2015, 19:39
عضو دائم
پاسخ : مشکل در نصب whmcs 6.2

نوشته اصلی توسط
OmidX
تیبل tblupdatehistory رو دراپ کنید ، مجددا تست کنید .
وقتی اینکار رو کردید دوباره همین خطا رو داد؟ یا جدول خطا عوض شد؟
-
-
December 26th, 2015 19:39
# ADS
-
December 27th, 2015, 16:07
روی لوکال و یا یک هاست دیگه نصب کنید و بعد به هاست خودتان منتقل کنید
-
-
December 28th, 2015, 13:40

نوشته اصلی توسط
shivahost
وقتی اینکار رو کردید دوباره همین خطا رو داد؟ یا جدول خطا عوض شد؟
آره همین خطا رو داد مشکل از هاست بود روی هاست ایران دایرکت ادمین جواب نداد روی هاست ایران سی پنل جواب داد .
دست شد ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hadi2002
روی لوکال و یا یک هاست دیگه نصب کنید و بعد به هاست خودتان منتقل کنید
این کار کردم تمامی اطلاعات من داخل هاست اجق وجق شد تمامی یوز های نمی تونستن بیان
مشکل برطرف شده باتشکر از همه دوستان عزیز . اما به نظر من کسی در حال حاظر نصب نکنه بهتر هست 6.2 هم فعلا بتا هستش whmcs به لایت اسپید و کلود لینوکس در حال حاضر مشکل داره در صورتی که می خواهید اپگرید کنید باید دانلود کنید دیتابیس و سایر فایل هارو و روی لوکال بالا بیارید و اپگرید کنید اما همه اطلاعات به هم میریزه این دیگه نفهمیدم برای چی می ریزه به هم .
-
-
December 28th, 2015, 14:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ictpars
مشکل برطرف شده باتشکر از همه دوستان عزیز . اما به نظر من کسی در حال حاظر نصب نکنه بهتر هست 6.2 هم فعلا بتا هستش whmcs به لایت اسپید و کلود لینوکس در حال حاضر مشکل داره در صورتی که می خواهید اپگرید کنید باید دانلود کنید دیتابیس و سایر فایل هارو و روی لوکال بالا بیارید و اپگرید کنید اما همه اطلاعات به هم میریزه این دیگه نفهمیدم برای چی می ریزه به هم .
خیر بتا نیست.. ما حدود دو ماه پیش از نسخه 4.3 بالاخره بدون مشکل به 6.1.1 ارتقا دادیم و چند روز پیش هم بدون مشکل به 6.2 آپدیت کردیم.
-
-
December 28th, 2015, 15:05

نوشته اصلی توسط
shivahost
خیر بتا نیست.. ما حدود دو ماه پیش از نسخه 4.3 بالاخره بدون مشکل به 6.1.1 ارتقا دادیم و چند روز پیش هم بدون مشکل به 6.2 آپدیت کردیم.
چون من از چند نفر از هاستینگ ها پرسیدم همین گفتن ...!
-