ممکنه از کش مرورگر باشه. یا از ISP شما باشه و ممکنه ارتباطی به سرور نداشته باشه.
از http://host-tracker.com چطور؟ همه اوکی هست؟ یا؟
..::| بیش از یک دهه |::..
با این سایت امتحان کردم، همه شون قطع بود. یا timeout و یا
500(InternalServerError)
- - - Updated - - -
با ایشون هم در میون گذاشتم، فعلا که حل نشده .
- - - Updated - - -
------------
در نهایت ارائه دهنده سرور گفتند که از سمت ما هيچ مشكلي روي شبكه مان نيست
با سلام
به میزبانتون بفرمائید از سمت شما نیز بررسی کنند نهایتش این هست که اعلام میکنند مثلا مشکل کانفیگ هست میان میگن فلان قدر هزینه میگیرند و براتون درست میکنند.
یک سری مشکلات ممکن هست به شبکه پرواویدر مربوط بشه که فقط توی بررسی میزبان بر اساس دانش فنی که داره مشخص میشه و میتواند حلش بکند.
اگر باز هم میزبانتون هم کاری نکردند پیشنهاد میکنم سرورتون را به یک کانفیگر بسپارید تا بررسی کنند و به صورت صحیح کانفیگ کنند (چون همین الان هم سرعت لود صفحات شما بسیار کم هست حالا به خاطر کانفیگ یا هر موردی هست باید داخل سرورتون را بررسی کنند و اعلام کنند)
بعد اگر همچنان مشکلتون پابرجا بود ،ابتدا با کانفیگرتون مشورت کنید و با اطلاع ایشون میزبانتون را عوض کنید.
موفق باشید
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ظاهرا زود به زود تنظیمات رو هم تغییر میدید. من دیروز 2 بار از intodns چک کردم مشکل داشت و هر بار خروجی تفاوت داشت!
در هاست تراکر هم دیروز همه رو internal 500 میداد که فکر کنم اون روی هاست صحیح لود کرده بود و از نظر کانفیگ ناسازگاری وجود داشت و سایت ارور داشت.
به هر حال باید بررسی کنید. احتمال زیاد مشکل از طرف شما خواهد بود.
..::| بیش از یک دهه |::..
اگر از شبکه بود، با مواردی که شما گفتید باید حل میشد.
یکی از دوستان این سایت رو در چند پست قبل معرفی کردند که تستی که باهاش گرفتم از تمام سرورها ، سایت من قطع بود:
http://host-tracker.com/
- - - Updated - - -
بله، تشکر از راهنماییتون.
این راه را گذاشتم برای آخرین مرحله.
قصدم این بود که هر طوری شده خودم حلش کنم. بنده خیلی به این سروری که خریدم خوش بین نیستم، چرا که در طی این مدت مشکلاتی از طرف ارائه دهنده دیده ام. انشالله به زودی سرور جدید تهیه میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)