قطع شدن اینترنت ایا متوجه بشیم مشکل از ما هست یا شرکت یا مخابرات مربوطه به این نکات توجه کنید :
1 : اگر چراغ ADSL چشمک بزنه و نت قطع میشه یعنی کابل تلفن ساختمان مشکل داره نویز داره که 100% مشکل از خودتون هست
2 : اگر پینگ بگیرید همان لحطه اکر Time oute بده یعنی مشکل از شما نیست و مشکل از مخابرات مرکز یا شرکت هست 100 %
3 : اگر SNR شما زیر 15 بیاد Downstreem ان موقع هم چراغ ADSL چشمک کیزنه و قطع میشه که اینم 100% مشکل خوذتون هست .
__________________________________________________ _________________________________________________
راجبه مشکلات اخیر اسیاتک که خودش هم در جریان هست من هم 6سال نت از اسیاتک دارم این هست که کلا استان فارس و مازندران مشکل افت پهنا باند و مشکلات فنی داشتند از سمت مخابرات . و این مشکل در استان مازندران برای من که چالوس هستم 2.3روز هست درست شده که خود اسیاتک هم تایید کرد مشکل دارند .
و در کل الام مشکلی قطعی و افت سرعت نیست . تو این 20 روز در مازندران مرکز مخابرات چالوس ما بیش از 5 بار Down Time داشتیم 8 ساعت و 20 دقیقه و 40 دقیقه و غیره که بیشترینش همون 8 ساعت بود که 3 روز پیش اتفاق افتاد . که الان پینگ ما 20 روزی بود 500 400 بود الان زیر 300 امده بهتر شده .
__________________________________________________ _________________________________________________