نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک ( نظرتون رو بگید تا کاملترش کنم )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    85
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    37 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک ( نظرتون رو بگید تا کاملترش کنم )

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
    سلام

ممنون از شما دوست عزیز

کلیه موارد رو اضاف خواهیم کرد

موردی که که قرمز کردید رو روی این سیستم براحتی میتونم پیاده سازی کنم, برای این مورد یک سیستم API در نسخه جدید مینویسم که کاربر بتونه از دیتابیس سایت شما اکانتش رو Sync کنه و نیاز به ایجاد اکانت جدید نباشه

کلیه مواردی که ذکر کردید رو به مرور قرار مید

باز هم ممنون از شما
    یک مورد را هم فراموش کردم و اون اینکه هزینه برای ارتقا بگیرید ولی در حد معقول نه اینکه برای نسخه جدید که زدید مثلا 100 هزار تومان باشه و هزینه ارتقا را 90 هزار برای کاربران قدیمی بزارید !
    مثلا 20 درصد هزینه ای که کاربران جدید باید بپردازند را پرداخت کنند . این باعث میشه هم رغبت برای خرید زیاد بشه و هم اینکه شما هم مشتاق به کار بشید و بتونید درامدی داشته باشید

عضو انجمن lizard.tiny آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    960
    تشکر شده در
    478 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک ( نظرتون رو بگید تا کاملترش کنم )

نقل قول نوشته اصلی توسط irangroup110 نمایش پست ها
    یک مورد را هم فراموش کردم و اون اینکه هزینه برای ارتقا بگیرید ولی در حد معقول نه اینکه برای نسخه جدید که زدید مثلا 100 هزار تومان باشه و هزینه ارتقا را 90 هزار برای کاربران قدیمی بزارید !
    مثلا 20 درصد هزینه ای که کاربران جدید باید بپردازند را پرداخت کنند . این باعث میشه هم رغبت برای خرید زیاد بشه و هم اینکه شما هم مشتاق به کار بشید و بتونید درامدی داشته باشید
    برای ارتقاء هیچ هزینه ای دریافت نمیشه

اگر شما در حال حاظر سیستم رو با هزینه 95 هزار تومان خریداری کنید و در آینده هزینه سیستم بشه 250 هزار تومان هیچ فرقی بین شما و خریدار نسخه 250 هزار تومانی نیست و هر دو سیستم یکسان هستند و همیشه میتونید آپدیت و بروزرسانی ها رو دریافت کنید
    Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir

3. تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)