فکر کنم سیستم خوبی باشه و نفطه قوت اون هم فکر کنم مورد زیر باشه
مواردی مانند سیستم تیکت را دوستان گفتن و نیاز به گفتن مجدد نیست ولی مواردی که به ذهم من میرسه با توجه به اینکه سالهاست سایت فیلم دارم ( اونهایی که اسکریپت خودم دارا هست را جلوش زدم داره )این سیستم امکان افزونه بینهایت سرور دانلود رو داره و دانلود فایل و برسی اطلاعات اکانت از طریق سیستم API انجام میشه و توی سیستم برای محدود سازی از htpasswd و htaccess استفاده نشده
- بخش اخبار ( داره )
- بخشی برای ارسال ایمیل برای ارسال آدرس جدید و حتی پیامک و ... ( ارسال ایمیل را با یک افزونه اسکریپت فعلی بنده داره)
- امکان تنظیم دانلود رایگان با سرعت مححدود و ترافیک محدود ( داره)
- امکان تنظیماتی مانند کانکشن و ... از پنل
- امکان اتصال به دیتابیس انجمنهای ویبولتین و یا وردپرس ( به شخصه برام خیلی مهم هست و کاربر نیاز به ثبت نام مجدد نداشته باشه و عضو انجمن که شد بتونه با همان نام کاربری وارد سیستم بشه و خرید انجام بده)
- امکان مشاهده وضعیت سرورها و ارسال پیامک به مدیر در صورت قطعی ( امکان مشاهده وضعیت سرورها را داره)
در کل باید روی گرافیک ساده و همینطور زیبا و کاربر پسند هم کار کنید
من یک تصویر از پنل مدیریت اسکریپت خودم را میزارم با این توضیح که بزرگ ترین عیب این اسکریپت فعلی که دارم همان نقطه قوتی هست که در اول گفتم شما دارید وگرنه بقیه موارد اسکریپت شما را تماما دارا هست و اون مورد قرمز را اگه اضافه کنید مطمئنا اسکریپت شما را خواهم خرید
![]()