فقط جهان پی!
فقط جهان پی!
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
jahanpay
bazpardakht
sibapal
پس لطفا شماره حساب ز.پ خودتون رو بديد تا اين موضوع فقط در حرف نباشه و عملی باشه
بانک آينده sla مناسبی نداره و بنابراين بزودی کارت های صادر شده ازين بانک با بانک مناسب تری جايگزين ميشه.
طی روزهای گذشته سوئيچ اين بانک به کلی قطع بوده و باعث بروز مشکلات برای کاربران شده.
البته با پيگيری بچه های فنی ما مشکل سوئيچ ديروز رفع شده.
- - - Updated - - -
مد نظر داشته باشيد ز.پ برای فروش موارد ممنوعه و خلاف قوانين مناسب نيست.
البته بنده تراکنش آن چنانی ندارم ولی تسویه حساب آنی خیلی برام مهم هست حتی اگر شما بیایید بگید آقا باید یک روز بمونه برای من قابل قبول هست ولی اینکه آنی باشه و یک روز طول بکشه برای من قابل تحمل نیست !
شماره حساب ز.پ بنده zp.46193 و شماره کارت ز.پ 6362142100208726 می باشد.
کافی هست گردش حساب خودتون رو برسی کنيد. تسويه آنی فقط برای تراکنش های انتقالی به زرين کارت هست.
شما تراکنش رو درخواست واريز به حساب بانکی داديد و مطابق قوانين سايت بعد از سپری شدن بازه زمانی که شما در قوانين مطالعه کرديد و پذيرفتيد واريز شده.
تراکنش های شما که انتقال به زرين کارت بوده عموما به صورت آنی و البته بدون کسر حتی يک ريال کارمزد واريز شده.
- - - Updated - - -
اين حق شماست که در سريعترين زمان ممکن به پول خودتون دسترسی داشته باشيد و البته هيچ کارمزد اضافه ای هم پرداخت نکنيد.
بله ، کاملاً حق با شماست.
- - - Updated - - -
میشه بدون به چه دلیل حساب کاربری من توقیف شد ؟!
آهان ببخشید یادم رفت چون انجمن گفتم تسویه حساب آنی شما مشکل داره
لینک عکس : http://up.persianscript.ir/uploadsme...enshot-27-.png
قضاوت رو میزارم بر عهده کاربران فهیم wht ایران![]()
مواردی که مربوط به حساب کاربريتون هست رو داخل سايت پيگيری کنيد.
لطفا حتما قوانين سايت و سياست امنيت اطلاعات رو مطالعه کنيد تا خدای نکرده ابهامی باقی نمونه.
حساب کاربری شما بدليل جلوگيری از سوء استفاده های آتی توقيف شده. اگر مشکلی هست در تيکت افزايش سطح تاييد خودتون پيگيری کنيد.![]()
* من داخل سایت زرین پال هیچ تیکتی نمیزنم ! باید در همین انجمن تکلیف مشخص بشه ! *
پاسخ بدید : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156567
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)