چی شد ؟ریسلو هم مرخص شد به حول قوه الهی؟؟؟
منتقل میکنن یا منتقل کنیم؟؟
- - - Updated - - -
اره چرا نشه !
از این به بعد دنبال دامنه با آپتایم مناسب بگردید!!!
احتمالا الان مشتریانتون پشت خط منتظر نشستن.خدا صبرتون بده^-^
واقعا تالا ندیده بودم همچین چیزی و بقل شما باید دامنه با اپ تایم منبد بگردیم . اما چرا سایت شما قطع نشده شمام که .com هستید منم همینطور جریان چیه یا همینطور سایت شرکت که دامنه دارم باز میشه اما پینگ سرور من رفته !!!!
واقعا تالا ندیده بودم همچین چیزی و بقل شما باید دامنه با اپ تایم منبد بگردیم . اما چرا سایت شما قطع نشده شمام که .com هستید منم همینطور جریان چیه یا همینطور سایت شرکت که دامنه دارم باز میشه اما پینگ سرور من رفته !!!!
خیر سرور من پینگ داره داخل root هستم با ایپی و همچنین دستور top را زدم اپ تایم برقرار هست و قطع سرور من نشده ما داریم راجبه قطع شدن دامنه صحبت میکنیم که باعث شده سرور قطع بشه زیرا ساب دامنه قطع شده که ایپی سرور ما توش ثبت هست تو این وضعیت شوخی نکنید حالم خوب نیست .
خیر سرور من پینگ داره داخل root هستم با ایپی و همچنین دستور top را زدم اپ تایم برقرار هست و قطع سرور من نشده ما داریم راجبه قطع شدن دامنه صحبت میکنیم که باعث شده سرور قطع بشه زیرا ساب دامنه قطع شده که ایپی سرور ما توش ثبت هست تو این وضعیت شوخی نکنید حالم خوب نیست .
عیب نداره حالا وصل میشه نمیمونه اینجوری.
شناختی که از وسواس شما دارم،الان دارید تک تک موهای خودتونو با دست میکنید !!!!
اگرم ریسلو کلا جمع شده باشه یا جای جدید معرفی میکنن برا انتقال یا خودشون منتقل میکنن بالاخره یه طوری میشه
من اصن نمیدونم دامنه هام کجا ثبته بچه ها شرکت ثبت کردن
فک کنم همون ریسلو باشه.یه سری قطع شده یه سری نشده