-
December 13th, 2015, 13:51
پاسخ : پارس آنلاین دیگه شورشو در اورده!!!

نوشته اصلی توسط
majid rostami
متاسفانه توی بعضی شهرها مردم از دست مخابرات خیلی شاکی هستند .
یکی از دوستان توی قم و یکی دیگه از دوستان توی قزوین از مخابرات سرویس گرفته بودند ... ما هر دفعه کنفرانس میذاشتیم اینا حداقل ده بار قطع میشدند و پس از چند دقیقه دوباره وصل میشدند ...
خودشون هم میگفتن که توی شهرشون مخابرات یه مدت زمانی مناسب بوده ولی بعدش دچار قطعی های زیاد شده ...
درسته. بنده شهرستان نمیدونم.. ولی تهران از کسی که سرویس داره بپرسید.. 100% راضی هست.
چون از همه شرکت ها قیمتش مناسب تره نسبت به قیمت بهتون سرویس خوب میدن
-
-
December 13th, 2015 13:51
# ADS
-
December 13th, 2015, 14:20

نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
واقعا این پارس آنلاین دیگه شورشو دراورده
از خیلی وقته 5 گیگ 128 میخرم 15 روز تموم میشه ! نه اپدیت ویندوز نه اپدیت گوشی نه انتی ویروس نه هیچی فعال نیس !
دانلود هم نمیکنم
فقط وبگردی بیشتر تو سایتمک و تو انجمن و اگه باگوشی باشم تلگرام و واتس اپ !
1ونیم روز پیش 512 مگ گرفتم کمتر 12 ساعت تموم شد دوباره گرفتم همین تازه تموم شد دوباره گرفتم
دیگه خسته شدم از این د*زدی علنی !!!
بخدا ارزش نداره اعتبار شرکتشو بخاطر درامد بیشتر از دست بدن
قبلا 5 گیگ میگرتم اخرماه 2 گیگ اضافه می اوردم !
من یکبار که صبح 10 گیگ شارژ کردم رفتم بیرون شب که اومده بودم تموم شده بود!
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015, 14:23
عضو جدید
من صبانت داشتم که نماینده ش گفت که ***ی میشه جدیدا و اگر خبر داشته باشید طرح های نامحدود رو هم برداشتن
خلاصه فرم جمع آوری پر کردم برم آسیاتک ... 
- - - Updated - - -
البته اینم بگم که بعضیا حواسشون نیست و تهمت میزنن به سرویس دهنده ها ...
دوستان حواستون باشه که از کنار یکی وای فای تون رو نهکیده باشه غارت کنه ^__^
WPS رو خاموش کنید (با تازه واردام
اساتید به خودتون نگیرید )
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
-
December 13th, 2015, 16:30
با سلام ویندوز شما چی هستش؟
ببنید حدود دو ماه هست حوده ویندوز در حال کار با کامپیتور 1 تا 3 گیگ می خوره این از isp نیست برای خوده ما از 3 isp پیش امد یهد 5 گیگ ناپدید می شد وقتی سند و ریسو کارت شبکه را دیدم استفاده از کامپیوتر شده با کم تحیقیق متوجه شدیم جدیدا ویندوز با آپدیت های پنهانی این کارو انجاد داده پیشنهاد ما این است 5 گیگ خرید نمایید و با یک برانامه bwmeter روی ویندوز نصب کنید این برنامه حتی یک مگس
هم در ویندوز نیاز به اینترنت داشته باشه به شما اخطار میدهد ایا دسرسی میدهیدو حتما نصب کنید...
از isp نیست
-
-
December 13th, 2015, 21:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminrt4
الان چیجوری داری بهشون تهمت میزنی میتونی ثابت کنی؟ بپا گیر wifi jumper نیفتی
یه نگاه بنداز ببین چه چیزی داره اینترنتتو مصرف میکنه اونا گدایه حجم و پول نیستن از چندر غاز حجم شما کم کنن
خب هر جور استفاده کنی نباید نیم گیگ در 12 ساعت مصرف بشه !!
بله با همه مشتریان اینکار کنن سودشون 2 برابر میشه !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
majid rostami
من تعرفه نامحدود پارس آنلاین رو تقریبا 6 ماهه دارم و چندین بار چک کردم .
یه فایلی رو برای دانلود گذاشتم و قبل و بعد دانلود چک کردم دقیقا ( حتی خورده مگابایت ) کاملا صحیح و سالم بود .
هفته پیش یه فایل 2.93 گیگ گذاشتم دانلود و با گوشی به تلگرام متصل شدم ... بعد از دانلود بررسی کردم دیدم حجم دانلودی 3.21 گیگ محاسبه شده . جالبیش اینجاست که وقتی مصرف گوشی رو بررسی کردم توی اون 3 ساعت و 40 دقیقه مصرف دقیقا 264 مگابایت بوده ....
درسته برای من فرقی نمیکنه چجور محاسبه بشه ولی میتونم به جرعت بگم حجم د-ز-دی فقط یه بهانست که بخوایم خودمونو قانع کنیم که کم مصرف هستیم ...
چون از پارسآنلاین استفاده میکنم توی بحث شرکت کردم ... البته شاتل هم داریم و اگه یکم دست و دل باز تر بهش دقت کنیم میبینیم که شاتل هم محاسبه منصفانه ای داره ...
اول از همه خودتون یه بررسی دقیق بفرمائید اگه مشکل داشتید حتما از طریق خود شرکت پیگیری کنید ...
به رمز wifi هم دقت داشته باشید که شخص دیگه ای جز شرکت ازتون حجم د-ز-دی نکنه !
بنده رمز وای فای قوی گذاشتم حتی ضعیف باشه هک وای فای کار هر کسی نیست !! تازه همسایه هامون اصلا نمیدونم اینا چی هست !!
فیل**ر مک هم گذاشتم که فقط ایپی مک گوشیم و.. رو قبول کنه !
خود شرکت که کلی حرف بیخود میزنه میخواد مشتریان رو قانع کنه ! یه بار زنگ زدم میگم همش قطعی داره میگه اسپلیتر شاید خرابه ! مستقیم گذاشتمباز هم همینه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
atlas123
با سلام ویندوز شما چی هستش؟
ببنید حدود دو ماه هست حوده ویندوز در حال کار با کامپیتور 1 تا 3 گیگ می خوره این از isp نیست برای خوده ما از 3 isp پیش امد یهد 5 گیگ ناپدید می شد وقتی سند و ریسو کارت شبکه را دیدم استفاده از کامپیوتر شده با کم تحیقیق متوجه شدیم جدیدا ویندوز با آپدیت های پنهانی این کارو انجاد داده پیشنهاد ما این است 5 گیگ خرید نمایید و با یک برانامه bwmeter روی ویندوز نصب کنید این برنامه حتی یک مگس
هم در ویندوز نیاز به اینترنت داشته باشه به شما اخطار میدهد ایا دسرسی میدهیدو حتما نصب کنید...
از isp نیست
ویندوز 10
نه اپدیت ویندوز رو خاموش کردم
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
-
December 13th, 2015, 22:31

نوشته اصلی توسط
p30nama
- - - Updated - - -
بنده رمز وای فای قوی گذاشتم حتی ضعیف باشه هک وای فای کار هر کسی نیست !! تازه همسایه هامون اصلا نمیدونم اینا چی هست !!
خود شرکت که کلی حرف بیخود میزنه میخواد مشتریان رو قانع کنه ! یه بار زنگ زدم میگم همش قطعی داره میگه اسپلیتر شاید خرابه ! مستقیم گذاشتمباز هم همینه
- - - Updated - - -
ویندوز 10
کاربر گرامی اصلا این موضوع به آپدیت ویندوز ربطی نداره مگه شما دنبال راه حل نیستید؟ پس انجام دهید این مشکل شما را ما 2 ماه پیش داشتیم...
و مشکلش هم همین بوده است.... وبه isp هیچ ربطی نداره
-
-
December 13th, 2015, 22:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
p30nama
- - - Updated - - -
خخخ حاجی هرچی رمز بزاری هکت میکنن من خودم یکی رو هکیدم رمز رو نگاه کردم تومار نوشته بود 1$#@4235ikvs23%H خخخ
بنده تو کار هک android هستم شما بررسی کنید 1- WPS مودم خاموش باشه چون اگه روشن باشه بچه 7 ساله هم هک میکنه 2- مک هم تنظیم بشه
و اینو گفته باشم که شما اگر مک خالی رو ست کنید طرف اگه کار بلد باشه با WPS وارد میشه بعد آی پی 192.168.1.1 رو میزنه اگر شما هم رمزتون رو عوض نکرده باشید میره با یه دستکاری دسترسی خودش رو باز میکنه ... والسلام
> این متن فقط جنبه ی آموزشی داره اگر که انجام دادید که حله اگر غیر از اینه بررسی بشه ...
یا حق
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
-
December 14th, 2015, 01:04

نوشته اصلی توسط
sajad
isp مجاز نیست اکانتینگ و ترافیک رد و بدل شده تغییری توش بده که بخواد حجم کم و زیاد بشه و یا حتی رصد کنه، هیچ شرکتی ریسک انجام اینکار رو به خودش نمیده چون علاوه بر لغو مجوز جریمههای سنگینی داره براشون.
تقریبا با توجه به تجربه ای که دارم توی اکانتینگ و ispهای مختلف تنها دلیلی که حجم اشتباه کسر میشه ثبت اشتباه اون هست که سیستمی هست و معمولا پس از اعلام به isp اصلاح میکنند.
اما این مواردی که میگید یه روال خاصی کم میشه . مثلا ۵ گیگ ۱۵ روز بخاطر مسائل سیستمی خودتون هست و یا همین موضوع تلگرام و واتساپ و ...
بهتره با ابزارهای مدیریتی و روشهایی که isp به شما پیشنهاد میده وضعیت مصرفتون رو کنترل کنید و علت مصرف را ریشهیابی کنید.
۹۹٪ میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که مشکل از سمت سیستم/موبایلتون هست و اگر چیزی غیر از این بود روال کامل صحیح شکایت رو بهتون میگم که اگر پیگیر باشید حتی میتونید مجوز اون شرکت را معلق کنید. تضمینی
من کلا سر جمع ۳۰ روز مشتری پارسآنلاین بودم و به دلایل دیگه جمعاوری کردهام ولی چون دیدم این مباحث تکراری هست و واژه حجم***ی باب شده بین مردم ترجیح دادم توضیح بدم خدمتتون.
دقیقا حق با شماست!
دوستان عزیز شما لطف کنید وایرلس مودم رو خاموش کنین با lan به پی سی و لپتاپ وصل کنید!اونوقت مصرف رو متوجه میشید از کجا هست!البته انتقادهای جدی به بالا بودن تعرفه های ترافیک اضافه وارد هست یا مثلا میشه گفت مقدار ترافیک ارائه شده روی سرویسها پایینه (البته بنده پارس آنلاین و شاتل رو عرض میکنم) ولی د ز دیدن حجم واقعا غیر منصفانه هست و مطمئنا غیر قابل اثبات
با تشکر
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
-
December 14th, 2015, 01:05
عضو انجمن
شاتل و های وب دارم راضی هستم ( نسب به پارس آنلاین و مخابرات که داشتم )
بهترین کار اینه شما از وضعیت کاربرای اطراف خودتون و میزان ساپورت شبکه + پهنای باند خالی سرویس دهنده منطقه خودتون اطلاع داشته باشید
گاها ای اس پی های محلی سرویس های خوبی ارائه میکنن
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
December 14th, 2015, 01:08

نوشته اصلی توسط
p30nama
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ویندوز 10
مک هم ست کنی با کالی مکتو میگیرن اول بعد مک رو ست میکنن رو کارت شبکشون و میزنن و هک میکنن سخت نیست
من بهت اطمینان میدم شما وایرلس مودمتو آف کن،فقط با لپتاپ یا پی سی با LAN وصل شو bwmeter هم نصب کن ببین 1 مگابایت هم تفاوت داشت میتونی بیچارشون کنی
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-