نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: سوالات مهم پیش از خرید vps

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

پیش فرض پاسخ : سوالات مهم پیش از خرید vps

نقل قول نوشته اصلی توسط atro نمایش پست ها
    با سلام و تشکر از شما
    جناب شما خیلی بزرگوار هستید شخصا از شما تشکر و قدردانی میکنم .
    چندتا سوال پیش اومد که در نهایت ممنون میشم این موارد رو کاملتر توضیح بفرمایید.

۱-در سوال یک که عرض شد ایا ۲ گیگ رم کافی نیست ؟ و مورد بعدی و مهمتر اینکه وقتی افر VPS میدهند میگویند ۱۰ گیگابایت هارد دیسک . ایا این حجم به همراه سیستم عامل نصب شده هست یا سیستم عامل در فضای اضافی دیگری نصب شده و این فضای قابل مصرف برای استفاده اپلود و دانلود و..... هست ؟ مثلا در پایین همین پست یک افر هست . که البته تصور میکنم در صورت نصب سیستم عامل و PHP و... فضای مفید فقط ۵ گیگ باشد . همینطوره ؟

۲-فرمودید سوال ۹ رو خوب متوجه نشدید و البته حق با شماست من بخوبی ننوشته بودم .
    سوال این بود که اگر یک کاربر از هاست اشتراکی استفاده کند محدودیتهای خیلی زیادی دارد چون منبع اشتراکی هست . ( مثلا دانلود + استریمینگ + حتی محدودیت در انتشار مطالب(‌بورنو - ۳۰یا۳۰ ) و.. + استفاده از اسکریپتهای لیچ و.. ) حالا میخوام بدونم چه امکاناتی برای ما در VPS ازاد میشود ؟ و همچنین چه محددیتهایی رو در VPS خواهیم داشت ؟ و در چه صورتی سیستم ساسپند خواهد شد ؟؟ تا چه حد دست ما برای استفاده باز هست ؟ میخوام در این مورد یک مقایسه از تجربه شما داشته باشم . حقیقتش سرچ کردم ولی گفتنی ها نبود و اکثرشون پراکنده بودند ولی در مورد استفاده به عنوان حمله و اسپم و.. اطلاعتی گرفتم .

۳-و در نهایت خوشحال میشم نظرتون رو راجع به این آفر OVH بدونم آیا برای شروع کار ما مناسب هست ( اینو قرار نیست بخریم فقط حکم یک مرجع تقلید رو داره که قیمتها رو با کانفیگ دوستان در ایران مقایسه کنیم )
    OpenStack KVM

1 vCore

2.4 GHz

2 GB RAM

10 GB SSD
    Local RAID 10

خیلی از شما ممنون و متشکر هستم
    ارادتمند.
    1. ممکن هست کافی باشد اما من همیشه شخصا دنبال کیفیت ایده آل هستم، اگر زیاد باشه مشکلی پیش نمیاد و مزیت هست برای همین هیچوقت به کم قانع نیستم. از تجربه من هم برای داشتن کیفیت خوب اون مقدار که اعلام نمودم بهتر هست. بالاخره اگر کم بیاد مشکل ایجاد میشه اگر زیاد بیاد مشکلی نیست. در هزینه هم نهایتا 30 هزار تومان تفاوت داشته باشند. اما خوب کیفیت تضمین خواهد شد.
    ببینید اگر دیدی سایتی پلن هاشون رو کاستومایز می دهند مطمین باشید یه جاییشون میلنگه چون شرکت و برند درست حسابی هیچوقت نمیاد نظم پلن هاشو بهم بزنه. نظم خیلی مهم هست حتما بهش توجه داشته باشید. هارد دیسک هم فکر نکنید چیز مهمی در سرعت اطلاعات نیست، شاید در سرعت اطلاعات 65% به هارد مرتبط می شود.

2. ببینید شما وقتی سرور مجازی میگیرید به شما یک منابع اختصاص داده میشه شما تا سقف اون منابع آزاد هستید هر کاری بکنید !! پس هر کاری بکنید، اگر لازم دونستید برای هاست اشتراکی محدودیت بذارید اگر نه نذارید، این دست شما هست و دستتون کامل باز هست.

3. راستش من چون خودم در ابتدا با ovh شروع نکردم برای شروع این هم پیشنهاد نمیکنم، از دیدگاه من ovh برای زمانی هست که شما یه پشتوانه مالی خوبی ایجاد کرده باشید. برای شروع شخصا آلمان هتزنر و ایران پارس آنلاین رو ترجیح می دهم. ( نظر شخصی )

خواهش میکنم، پایدار باشید.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

2. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)