1. ممکن هست کافی باشد اما من همیشه شخصا دنبال کیفیت ایده آل هستم، اگر زیاد باشه مشکلی پیش نمیاد و مزیت هست برای همین هیچوقت به کم قانع نیستم. از تجربه من هم برای داشتن کیفیت خوب اون مقدار که اعلام نمودم بهتر هست. بالاخره اگر کم بیاد مشکل ایجاد میشه اگر زیاد بیاد مشکلی نیست. در هزینه هم نهایتا 30 هزار تومان تفاوت داشته باشند. اما خوب کیفیت تضمین خواهد شد.
ببینید اگر دیدی سایتی پلن هاشون رو کاستومایز می دهند مطمین باشید یه جاییشون میلنگه چون شرکت و برند درست حسابی هیچوقت نمیاد نظم پلن هاشو بهم بزنه. نظم خیلی مهم هست حتما بهش توجه داشته باشید. هارد دیسک هم فکر نکنید چیز مهمی در سرعت اطلاعات نیست، شاید در سرعت اطلاعات 65% به هارد مرتبط می شود.
2. ببینید شما وقتی سرور مجازی میگیرید به شما یک منابع اختصاص داده میشه شما تا سقف اون منابع آزاد هستید هر کاری بکنید !! پس هر کاری بکنید، اگر لازم دونستید برای هاست اشتراکی محدودیت بذارید اگر نه نذارید، این دست شما هست و دستتون کامل باز هست.
3. راستش من چون خودم در ابتدا با ovh شروع نکردم برای شروع این هم پیشنهاد نمیکنم، از دیدگاه من ovh برای زمانی هست که شما یه پشتوانه مالی خوبی ایجاد کرده باشید. برای شروع شخصا آلمان هتزنر و ایران پارس آنلاین رو ترجیح می دهم. ( نظر شخصی )
خواهش میکنم، پایدار باشید.