با سلام و تشکر از شما
جناب شما خیلی بزرگوار هستید شخصا از شما تشکر و قدردانی میکنم .
چندتا سوال پیش اومد که در نهایت ممنون میشم این موارد رو کاملتر توضیح بفرمایید.
۱-در سوال یک که عرض شد ایا ۲ گیگ رم کافی نیست ؟ و مورد بعدی و مهمتر اینکه وقتی افر VPS میدهند میگویند ۱۰ گیگابایت هارد دیسک . ایا این حجم به همراه سیستم عامل نصب شده هست یا سیستم عامل در فضای اضافی دیگری نصب شده و این فضای قابل مصرف برای استفاده اپلود و دانلود و..... هست ؟ مثلا در پایین همین پست یک افر هست . که البته تصور میکنم در صورت نصب سیستم عامل و PHP و... فضای مفید فقط ۵ گیگ باشد . همینطوره ؟
۲-فرمودید سوال ۹ رو خوب متوجه نشدید و البته حق با شماست من بخوبی ننوشته بودم .
سوال این بود که اگر یک کاربر از هاست اشتراکی استفاده کند محدودیتهای خیلی زیادی دارد چون منبع اشتراکی هست . ( مثلا دانلود + استریمینگ + حتی محدودیت در انتشار مطالب(بورنو - ۳۰یا۳۰ ) و.. + استفاده از اسکریپتهای لیچ و.. ) حالا میخوام بدونم چه امکاناتی برای ما در VPS ازاد میشود ؟ و همچنین چه محددیتهایی رو در VPS خواهیم داشت ؟ و در چه صورتی سیستم ساسپند خواهد شد ؟؟ تا چه حد دست ما برای استفاده باز هست ؟ میخوام در این مورد یک مقایسه از تجربه شما داشته باشم . حقیقتش سرچ کردم ولی گفتنی ها نبود و اکثرشون پراکنده بودند ولی در مورد استفاده به عنوان حمله و اسپم و.. اطلاعتی گرفتم .
۳-و در نهایت خوشحال میشم نظرتون رو راجع به این آفر OVH بدونم آیا برای شروع کار ما مناسب هست ( اینو قرار نیست بخریم فقط حکم یک مرجع تقلید رو داره که قیمتها رو با کانفیگ دوستان در ایران مقایسه کنیم )
OpenStack KVM
1 vCore
2.4 GHz
2 GB RAM
10 GB SSD
Local RAID 10
خیلی از شما ممنون و متشکر هستم
ارادتمند.