نوشته اصلی توسط
aligoli
راستش شما در بخش آموزشی تایپک زدید برای همین نمیشه به شما آفر تجاری داد و بنده سعی میکنم تا حدود کاملی شما را راهنمایی کنم تا اگر از هر شرکتی خریداری کردید حداقل سرور مناسبی برای خود و یا مجموعه تون خریداری کنید.
-----------------------------
تمام موارد بر اساس تجربه و نظر شخصی هست.
1. رم 3 یا 4 ، از دیتاسنتر پارس آنلاین یا افرانت. ترافیک تقریبا نامحدود ( برای اطمینان بیشتر ) سیستم عامل : CENTOS 6 - 64bit کنترل پنل : دایرکت ادمین
2. به 1 آی.پی پیشفرض نیاز ( فعلا ) خواهید داشت. عمده شرکت های هاستینگی که ازشون تهیه می کنید رایگان براتون انجام میدند اما اگر انجام ندادند با هزینه 60 هزار تومان فکر میکنم معقول ترین هزینه باشد برای نصب و کانفیگ دایرکت ادمین.
3. بله، قبول می کند. این مورد به بانک مورد نظر مرتبط هست که چند سایت را در لیست مورد تایید بداند.
4. مدیر سرور بعد از خریداری سرور شما هستید نه شرکت هاستینگ، عمدتا شرکت های هاستینگ خودشان مانیتورینگ می کنند مگر افراد شخصی و غیر قابل معتبر باشند که زیرساخت مانیتورینگ را نداشته باشند. ممکن هست هک، حملات دیداس یا .. هر چیزی باشد. بله، سایت هایی هستند که رایگان به شما این امکان رو می دهند.
5. هزینه لایسنس دایرکت ادمین هم هست، به جز هزینه سرور و این مورد دیگر هزینه خاصی نیست. ( مگر مدیریت سرور از شرکت بگیرید که هزینه جداگانه دارد )
6. ببینید بنده یک توضیحی به شما می دهم عقل شما چه چیز نتیجه می گیرد ؟
سی پنل ایران را تحریم کرده است، اسکریپت سی پنل توسط خارجی هایی نال شده، بعضی ها می آیند از همین اسکریپت سی پنل نال شده استفاده می کنند که قطعا اون شخصی که نال کرده کدهای مخربی رو درونش قرار داده وگرنه عاشق بنده و شما نیست که وقت بذاره نال کنه.
بعضی ها هم میایند سی پنل را از طریق تونل کردن لایسنس برای سرور ایران دریافت می کنند که آن هم تق و لق هست.
پس اینجا بهترین گزینه دایرکت ادمین هست که نه نال هست نه ایران را تحریم کرده است.
7. بله دارد، خیر، همیشه اینطوری نیست گاهی اگر آپاچی خوب کانفیگ شود سرعتش از لایت اسپید هم بهتر هست اما خوب لایت اسپید وب سرور خوبی هست.
پیشنهاد نمیشه اما تجربه شخصی بنده نشان داده می شود و مشکلی هم پیش نیامده است. ( چون مانیتورینگ بوده است )
8. رم، پردازنده، نوع هارد، پرت، اعتماد به فروشنده و استعلام اینکه آیا منابع اورسل است یا خیر ؟
9. متوجه منظورتون نشدم.
10. رم و پردازنده
11. زمانی که از مانیتورینگ سرور تعداد پروسس های مجاز و واقعی بالا باشد یعنی بازدید شما بالا رفته است و نیاز به ارتقا دارید.
پایدار باشید.