با سلام
با رایگان شدن پس اونایی که خریدن چی حقشون ضایع میشه که
با سلام
با رایگان شدن پس اونایی که خریدن چی حقشون ضایع میشه که
ویرایش توسط Ringmoon : December 13th, 2015 در ساعت 06:22
دوست عزیز کسانی که خرید کردند امتیاز ورژن چهارم دارند
البته قبلا فایل های اسکریبت داده میشید ب مشتری ها در ورژن جدید ب هیچ احدی فایل داده نمیشه نه مثل الان یکی بخره ب ۵ نفر بده نصب کنه
کسانی هم که این کار کرده اند ب هیچ وج امتیاز ورژن 4 ندارند
ی اسکریبت فروش فایل هم نوشته شده بود که قرار بود اونم انتشار بدیم ولی متاسفانه بعضی از بچه های وب هاستینگ تالک لیاقت شو ندارند ورژن جدید اسکریبت وی ای بی هم دیگه انتشار نمیشه
تا چند روز اینده ورژن جدید انتشار داده میشه
ورژن های ۱ ۲ ۳ هم رایگان خواهد شد تا دست لاشخور های دنیا مجازی کوتاه شه که ب فکر ***ین اسکریبت های برنامه نویسان هستند مانند کاربر hc-admin
موفق باشید
ویرایش توسط tphp.ir : December 11th, 2015 در ساعت 12:38
هممچنان منتظریم برامونن نصبش کنی مشخصات هاست خیلی وقته فرستاده شده براتونن
با سلام خدمت شما
با توجه به تغییر سرور ما و یه سری از مشکلات اسکریپت به مشکل برخورد و صفحه سفید بود مجبور به حذف آن شدیم
در صورت امکان اگر نسخه 4 آماده است اعلام بفرمایید تا یکدفعه نسخه 4 نصب گردد
اگر همان نسخه 3 است این نسخه به همراه آخرین بروزرسانی های انجام شده را نصب نمایید
متاسفانه هیچ پشتیبانی از جانب شما صورت نمیگیرد نه سایتی نه ایمیل پاسخگو نه چیزی
با توجه به اینکه چندی اخیر در خصوص ارائه قالب مشخصات هم داده شد اقدامی از سوی شما صورت نگرفت
منتظر پاسخ شما هستم تشکر
سلام
کسی شماره از ایشون نداره؟
سلام من کلا برنامم پاک شد لطفا دوباره به ایمیلم ارسالش کنید
mehrjonoob@gmail.com
لاشخور شما هستید که از این همه آدم بدبخت پول میگیرید و بعدش یابو آب میدید!
لاشخور شما هستید که هر بار از این همه آدم پول یه ورژن میگیرید و بعد از چند وقت دوباره بیخودی یه ورژن اسکریپت رو میبرید بالا و دوباره پول میگیرید
مراقب حرف زدنتون هم باشید وگرنه عاقبت خوبی براتون نداره
اگر میخواستم، میتونستم اسکریپت شما را خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش را می کنید توی اینترنت پخش می کردم تا بفهمید دنیا دست کیه!
در هر صورت بنده اسکریپت شما را به هیچ کس و هیچ شخصی ندادم و اگر هم پخش شده یا داره جایی فروخته میشه ارتباطی به بنده نداره...
به جای این همه فک زدن بی جا، کمی برای حل مشکلات آدم های بدبختی که پول به شما دادند تلاش کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)