مشکلی هنگام آپدیت پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید
بعضی وقتا خطای:
file not found on server
رو میاره ولی بعضی وقتا آپدیت میشه.
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
مشکلی هنگام آپدیت پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید
بعضی وقتا خطای:
file not found on server
رو میاره ولی بعضی وقتا آپدیت میشه.
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
باتوجه به اینکه کرون جاب دریافت اپدیت هر 45 دقیقه یکبار انجام میشه موقع انجام اون فایل ها اپدیت پاک میشه و اگر شما اون موقع اپدیت بزنید این ارور رو میده
میتونید تایم کرون جاب را بالا ببرید تا درصد خطا پایین بیاد
- - - Updated - - -
شما به کمک اون میتونید یک سرور فرعی راه اندازی کنید و به کمک اکا.نتینگ ibsng یوزر پس بسازید و بفروشید...
[QUOTE=yourhosting;1443116]باتوجه به اینکه کرون جاب دریافت اپدیت هر 45 دقیقه یکبار انجام میشه موقع انجام اون فایل ها اپدیت پاک میشه و اگر شما اون موقع اپدیت بزنید این ارور رو میده
میتونید تایم کرون جاب را بالا ببرید تا درصد خطا پایین بیاد
- - - Updated - - -
ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری زمان اپدیت کرون جاپ رو ببرم بالا.سرورم سنتوس هست
- - - Updated - - -
ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری زمان اپدیت کرون جاپ رو ببرم بالا.سرورم سنتوس هست کانفیگ هم کانفیگ خودتون هست چون رارد روت که میشم تبلیغ کلودها میاد.
[QUOTE=yourhosting;1443830]البته من سرور رو از شما خریداری نکرده ام فقط کانفیگش از شما هست فکر کنم
- - - Updated - - -
[QUOTE=reza_5756;1443928]عذرخواهی می کنم من قابلیت ارسال پیام خصوصی رو ندارم که جواب شما رو با پیام خصوصی بدم.نحوه دیگه ای بفرمایید تا آی پی را خدمت شما ارسال کنم
با سلام این اپدیت که میده نود رو اکتیو می کنه ؟تک کاربره هست؟ برای ضد بلاکه کردن چکار کنیم ؟بعد برای موبایل هم کاربرد داره؟ برای ورژن9 چی ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین واقعا مردی هیچ کس این کارو نمی کرد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)