سلام خدمت دوستان.مشکلی برای من پیش امد خواستم از شما جویا بشم تکلیف چطوریه..
والا ما یک هاست 2 گیگ خریدیم ماهی 5 تومان دیدیم سرعتش جالب نیست فروختمش به دوستم 15 تومان سایت تازه تاسیسشو بیاره بالا.بهشم گفتم لفظی یک گیگ فضاشه بقیه چیزاش نامحدود...منتهی نمیدونستم این رفیق ما شعورش زیادی بالاست رفته انم فروخته به یکی از رفیقاش 50 تومان انم برداشته هر چی اسکریپت عکس و فیلم و سایت و... رو روی هاست بالا اورده پدر سرور در امده زدند ساپسنت کردنش
بعد زنگ زده دوستش که دوست منه و ازم هاست خریده انم با من تماس گرفته مگه نگفتی همه چیزش نامحدوده؟ بهش توضیح دادم حالیش نشد.شمارمو داد انی که نفر اخر خریده باهام تماس گرفت..به انم توضیح دادم حالیش نشدرفیقش زنگ زد که به قول خودش خیلی حالیشه برای انم قانون نامحدود رو توضیح دادم ..بهم میگه این قانون من دراوردیت کجاست!! میگم جایی نیست کلا قانونش اینه..میگه کو نشونم بده!!میگم من که هاست فروش نیستم سایت داشته باشم.میگه پس چرا به این فروختی؟ میگم مگه من فروختم؟ از رفیقم خریده..میگه بالاخره هاست شماست باید جوابگو باشی !! میگم خوب خیلی احتیاج داری پول بده برات بگم پنلتو ارتقا بدن..میگه نه همینو باید بالا بیاری وگرنه شکایت میکنم!!
تهش حرف بدی زد..جوابشو دادم..فحش داد!! فحش دادم![]()
حالا برام این سوال 1 درصد این شکایت کنه حق با کیه؟ ایا داشتن لینک قوانین و سایت الزامیه؟ ان هاست دل چندین سال قدیما یک صفحه html بیشتر نبود چطور هاست میفروخت پس؟