وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط ourweb : December 4th, 2015 در ساعت 19:16
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
به کشور عراق بالاخص کربلا که یکبار مشرف بشوید قدرت فلافل فروشان را می توانید ببینید ولی خیلی کثیف بودند اما خوشمزه ترینه
- - - Updated - - -
تجربه نشان داده بچه های رشته کامپیوتر و ایتی ذهن های خلاقی نسبت به بقیه دارند برای همین بیشتر تمایل دارم افراد موفق سایت نظر بدهند. در حال حاضر شما چه پیشنهادی دارین دوست عزیز؟
مطمئن هستید این افرادی که اینجا هستن رشته که گفتین موفق به دریافت مدرک شدن ؟
داخل هر استانی یک مرکز تحقیقاتی وجود داره بگردید پیدا میکنین به شما مشاوره میکنن اگر هم فراخوان یا مناقصه ای با هدف کاری شما بود معرفی می کنن. بهر حال با افرادی که تجربه ای در زمینه تجارت ندارند خوب نیست مشورت کنید این اصل باید قبول کنین
من دانش این کار ندارم که به شما پیشنهاد بدم ولی برای سرمایه خودم ملک انتخاب کردم فعلا سرمایه به ملک و زمین تبدیل میکنم که با توجه به شرایط زندگیم نیازی به فعالیت کلان اقتصادی ندارم
شما اگر قصد دارید فعالیت اقتصادی مناسبی شروع کنین همون هدف بالا بهتره، چیزی که از شما من دیدم نو آوری هست پس به سمت همین مراکز برین و تولید کننده بشین
ویرایش توسط aminrt4 : December 4th, 2015 در ساعت 20:15
درسته. نواوری یک چیز دیگست. دست اول که باشم بعدا نتیجشو خواهم دید. آدم هم باید دنباله علاقش برود ولی گاهی اوقات به دلیل ناسازگاری و عدم ثبات ، ما مجبور به تغییر شرایط میشویم. من از تولید نمیترسم و قبلا هم کارگاه تولیدی قطعات خودرو داشتیم. دستگاه پرس داشتیم قالب ساختیم(درب رادیات پراید پیکان پزو میزدیم) البته بدون هیچ پولی با چکو چک بازی و روی یک پارت سود خیلی خوبی هم کردم انقدری که بگویم همه میروند تو این مسیر. ولی بعدا که اقتصاد ریخت به هم نابود شدم به همین راحتی. در زمینه ی تولید ، خودم شیمی و هرچه که به کشاورزی مربوط باشه را می پسندم. اما الان ایده ی خوب که به کرسی بنشینه در اختیار ندارم برای همین دنبال اختراعات ثبت شده هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)