سلام .
مشکل اینکه همکارا دقیقا این رو می دونند ولی کاربران اگه بگی حافظه تعجب می کنند .
مثلا حافظه رم داریم و ...
مواردی هست که قاطی میشه .
حتی مشاهده شده اگه بگیم vps یوزر نمی دونه چیه و اصطلاح فارسی اون رو بهتر درک می کنند " سرور مجازی " !
سلام .
مشکل اینکه همکارا دقیقا این رو می دونند ولی کاربران اگه بگی حافظه تعجب می کنند .
مثلا حافظه رم داریم و ...
مواردی هست که قاطی میشه .
حتی مشاهده شده اگه بگیم vps یوزر نمی دونه چیه و اصطلاح فارسی اون رو بهتر درک می کنند " سرور مجازی " !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
دوست عزیز دقت کنید، این مورد رو نوشته هارد نه اینکه منظورش هارد مورد بحث تاپیک باشه.
این هارد یعنی (سخت، مقاوم) مثل بازی های رایانه ای که درجه سختی بازی رو انتخاب می کنید: (راحت - نرمال - سخت - خیلی سخت و ...)
solid state drive = درایو حالت جامد
hard disk drive = درایو هارد دیسک(همون دیسک سخت)
معانی solid = جامد - منجمد - پایدار - خالص - استوار و...
ویرایش توسط kool : December 4th, 2015 در ساعت 13:30
..::| بیش از یک دهه |::..
سلام
هفته نامه عصر ارتباط یادمه قبلاً از ssd با نام "حافظه جامد" یاد میکرد.
با اینکه ما تو فرهنگ لغات فارسی امروزی خیلی چیز ها رو اشتباه میگیم و برامون عادی هم شده اما می تونیم از این به بعد به جای هارد ssd بگیم حافظه جامد یا حداقل حافظه ssd.
اما در کل به نظر من این موضوع ارزش این همه جر و بحث رو نداره به نظرم این تاپیک رو ادامه ندید بهتره.
موضوع: تذکر: Ssd هارد نیست
واقعا تجب میکنم به جای موضوعات خیلی خوبی که به هاستینگ کمک میکنه همچین بحث های بی موردی رو میبینم
اول اینکه ما کلا چیزی به اسم هارد نداریم
Hard که میشه سخت پس معنی خاصی نداره
و الان هم حافظه های ssd جای hdd گرفته
کلمه هارد کلا جا افتاده مشکلی هم نداره اینکه دوستان اینجا ازش استفاده کنن
خیلی ها هم به فلاسک میگن فلاکس چون جا افتاده دلیل بر بی سوادی یا نادانی یا چیزی از اینها نیست از این کلمات همه جای دنیا هست
به نظرم استارتر عزیز جای این نگرانی ها روی چیز های اصلی و اساسی تمرکز کنن به نتیجه های بهتری توی هاستینگ میرسن
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
آفرین، منم همین رو میگم، من همیشه گفتم فلاکس کلمه محاوره ای و فارسی است و فلاسک کلمه صحیح انگلیسی! بالاتر هم گفتم هارد در فارسی معنای حافظه پیدا کرده و به معنای hdd بکار نمیره! از نظر من ssd یک هارد است ولی hdd یا hard نیست!
- - - Updated - - -
یعنی شما میگی Solid هم معنی سختی در بازی کامپیوتری هست؟ متاسفم براتون!
درسته
soild و hard هردو یک معنی دارند
\پس گفتن هارد SSD مشکلی نداره
- - - Updated - - -
حتی اس اس دی هارد نباشه این جور چیز ها فقط در هاستینگ و... وجو نداره
مثلا ما میگیم وزن ... x کیلوگرم است اشتباه است و واحد وزن نیتون است
و کیلو گرم یکای ( واحد ) جرم است
پس باید بگوییم جرم .... x کیلوگرم است
- - - Updated - - -
کلمه hard در HDD به معنای سخت بودن جسم است نه مثل سطح سختی بازی !
soild و hard هر دو به معنی سخت بودن جسمی به کار میروند
ولی فقط hard به معنای درجه سختی بازیه !
نخیر این رو نمیگم، منظورم رو نگرفتید. انگلیسی این نیست که به صورت تک کلمه ای برید سر وقت گوکل و بزنید براتون ترنسلیت کنه و از روی اون محاسبات کنید و خودتون رو استاد انگلیسی بدونید. برخی معانی solid رو در بالا براتون نوشتم. solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما.
اونوقت چند صد کلمه اضافی که هم معنی هستن رو برای شوخی بوجود آوردن؟ و چون هم معنی هستن پس همه یکی هستن؟ لغات انگلیسی در هر جمله ای ممکنه معانی مختلف و نیز منفی داشته باشه/ که اینجا هم ما با تک لغت solid روبرو نیستیم (solid state drive)
بحث من هم سر موضوع تاپیک نیست که فوری شمشیر میکشید ... نیاز باشه من خودم جومونگ رو درس میدم ... به درک که کی چه کلمات و جملاتی مینویسه ... من زمانم رو با ایرانی ها روی این موارد هدر نمیدم. هر کی هر چی دوست داره بنویسه. من بیشتر متاسفم برای شما!
..::| بیش از یک دهه |::..
چه بحثهای الکی و بیفایده ای ....
به نام او ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)