نوشته اصلی توسط
TolooSoft
یکعدد سرور از این سایت خریداری شده که اصلا و ابدا هیچ کجای سایتشون در مورد مکان و دیتاسنتر ارایه دهنده سرویشون اطلاعاتی ندادن!
بنده با سرچ اسمشون داخل گوگل به این تاپیکها رسیدم و متوجه شدم که سرور این دوستان المان و فرانسه ست و بنده فقط و فقط امریکا به دردم میخوره
اینم عرض بکنم که هنوز بعد از گذشت حدود 16 ساعت سروری به بنده تحویل داده نشده و قبل از تحویل بنده درخواست برگشت پول رو کردم
این دوستان جواب دادن که طبق قوانین سایت امکان برگشت پول سروری که هنوز تحویل داده نشده نیست و احتمالا بین سرور فرانسه و المان هر کدوم که موجود باشه یکیشو به قید قرعه به بنده تحویل میدن
یک نکته دیگه اینکه داخل سایتشون قیمت سرور 15250 اعلام شده ولی موقع پرداخت و کسر از حساب بنده مبلغ 15610 تومان کم شده که اعلام فرمودن کارمزد بانکی هست و به ما مربوط نمیشه در صورتی که بنده از سایتها و سرورهای دیگه خرید کردم و میکنم همون مبلغ نوشته شده کم میشه بدون هیچ کم و زیادی!!!
به هرحال اخرین صحبت ما به اینجا رسید که به صورت یهویی و کاملا تصادفی بنده با ای پی خودم دیگه نتونستم وارد سایتشون بشم با پ ر و ک سی وارد شدم و جواب تیکتشون رو خوندم که نوشتن یک درخواست به بخش فروش بزنید در صورت امکان پول برگشت داده میشه در غیر این صورت سرور تحویل میدیم
حالا اهالی اهل فن ممنون میشم تشریف بیارن و بین ما کارشناسی کنند که کدوم طرف کارشکنی کرده و باید به نفع طرف دیگری عمل کنه؟
شرمنده توضیحات طولانی شد.متن تمامی صحبتها و ... هم به صورت مکتوب موجوده...