قربان متوجه نمی شم که ربطشو به تنظیمات آی پی؟ تنظیمات آی پی که انجام می دیم مثل همه تنظیمات معمولیه آی پی یکی هست.
البته شما مستقیم از ما سرور نداشتید. نتوورک به path route, فاصله و قدرت کانکشن مقصد هم مرتبط هست. مثلا گویا OVH سرعتشون به آمریکا محدود شده و از مقداری بیشتر نمی ره.
دقیق نزدیک 4ماهه که مشکل برطرف شده!
پورتها مطلقا محدود نشدن البته قبول دارم که سرعت عالیی نداره این دیتاسنتر!
سرور شما مشکل سخت افزار نداشت مشکل نرم افزاری بود حالا می تونه: ویروس، اسکریپت هر چیز دیگه ای باشه که باعث دان شدن می شد! به همین علت و به پیشنهاد خوده دارنده سرور اول سرور رو براشون تعویض کردیم و بعد از درست نشدن ریلود کردیم که مشکل در آخر با ریلود حل شد. 80 درصد قطعیی که شما داشتید به همین دلیل بوده نه مشکل نتوورک! در هر صورت این مشکلها از بخت بد همشون همزمان شدند.
در هر صورت چند روز پیش که امتحان می کردم سرعت به این صورت بود سرور تست کننده هم CentOS بود(البته سرعت دانلود):
لینک دانلود از parallel بین 110 تا 160 مگابیت
از hotfile بین 50 تا 70 مگابیت
لینک به استرالیا inet برای دانلود debian 90 تا 110 مگابیت بود
هر کدوم اولی دانلود 1 گیگابایت فایل و دومی 100 مگابایت و سومی 600 مگابایت که همگی با یک رشته و بدون دانلود منجر انجام شد.
مثالی که می تونم بزنم مثلا من اینجا اینترنت 20 مگابیتی دارم و در فرانسه سروری هست با کانکشن 1گیگابیت ولی من نمی تونم بیشتر از 100 کیلوبایت بگیرم این بخاطر مسافت زیاد هست.
در هر صورت ما فایل روی سروری با پورت 1 گیگابیت داریم که در سایت ما یا در لینکی که در امضای من هست سرعت رو از جاهای مختلف تست کنید.
زنده باشید