نقل قول نوشته اصلی توسط Hannan نمایش پست ها
دوستان کم لطفی می کنن! الان دیتاسنتر دنور 5 ماهه تقریبا بعد از اون مشکل نتوورک که حلش کردند 1 دقیقه هم دان تایم یا قطعی نداشته! می تونید از دوستانی که در حال حاضر از ما سرور دارند بپرسید.

حدودا در مدت 20 روز مشکل داشت که البته خیلی ضربه زد حدود 6 ماهه پیش فکر می کنم که کلا در مجموع حدود 6 ساعت قطعی بودکه باز زیاده ولی مشکل رو حل کردند با تغییر کلی ساختار نتوورک.

بقیه مشکلات و قطعی هایی اگر بوده از مشکل مثل نرم افزار یا سخت افزار که مربوط به سرور می شه بوده

در مورد نتوورک:
نتوورک معمولیه و می شه گفت خوب. البته به دیتاسنترهایی مثل theplanet یا webliquid نمی رسه که البته اگر بخوان مثل اونها کار کنند قیمت 3 تا 4 برابر فعلی درمیاد.
زنده باشید
البته فکرکنم 2-3 ماهه شاید درست شده باشه نه 5 ماه! چون من 4-5ماه پیش مهمون FDC جان بودم!و خاطرات زیادی از نتورک محدود شدش و سخت افزار و نرم افزار و دان شدن هایی که مسلما خاطرتون هست و هیچ وقت سرورمنو فراموش نمیکنید دارم!

هر بار سرعت دانلود پورت 1 گیگ فقط 300kb میداد! ولی البته بگم خدمتتون که 5-6 تا فایل میزاشتی واسه دانلود همشون 200-300 kb سرعت دانلودش بود که ....(خودتون قضاوت کنید)!
یکم مشکل سخت افزاری و نرم افزاری هم داشت که یکی سرور هم عوض کردیم باز هم همون بند وبساط رو داشتیم!

حالا الان باید مشتریان فعلی نظر بدن! ولی بعید میدونم فرق آن چنانی کرده باشه!!!!!