صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: نظر شما درباره دیتاسنتر fdc

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما درباره دیتاسنتر fdc

شیکاگو ش عالیه!!!!

با دنورش خاطرات زیادی دارم! (اصلا توصیه نمیشه) یه مدتی خوب بود آپ تایم 99.99 درصد داشتم ولی 2ماه آپتایم به 90-92 درصد می رسید!!! (اسنادشم موجوده)

2. # ADS

عضو انجمن info_dlsong آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    1,118
    تشکر شده در
    685 پست

سلام
    من از اونجا سرور داشتم
    البته شیکاگو
    از نظر آپتایم خوب بود و ظرف یک ماه گذشته تقریبا داون تایم نداشتم
    سرور هم حدود 2 روز طول کشید تا تحویل بدن البته با vmware esxi
    ولی سرعتش نسبت به 1Gbps بودنش واقعا ضعیف بود

کلا توصیه نمی کنم !

عضو انجمن Hannan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    259
    تشکر شده در
    159 پست

دوستان کم لطفی می کنن! الان دیتاسنتر دنور 5 ماهه تقریبا بعد از اون مشکل نتوورک که حلش کردند 1 دقیقه هم دان تایم یا قطعی نداشته! می تونید از دوستانی که در حال حاضر از ما سرور دارند بپرسید.

حدودا در مدت 20 روز مشکل داشت که البته خیلی ضربه زد حدود 6 ماهه پیش فکر می کنم که کلا در مجموع حدود 6 ساعت قطعی بودکه باز زیاده ولی مشکل رو حل کردند با تغییر کلی ساختار نتوورک.

بقیه مشکلات و قطعی هایی اگر بوده از مشکل مثل نرم افزار یا سخت افزار که مربوط به سرور می شه بوده

در مورد نتوورک:
    نتوورک معمولیه و می شه گفت خوب. البته به دیتاسنترهایی مثل theplanet یا webliquid نمی رسه که البته اگر بخوان مثل اونها کار کنند قیمت 3 تا 4 برابر فعلی درمیاد.
    زنده باشید
    راترهاستینگ سرویس های باورنکردنی با قیمت های باورنکردنی!
    اطلاعات بیشتر....

عضو دائم IFACO.Net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    242
    تشکر تشکر شده 
    1,314
    تشکر شده در
    804 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hannan نمایش پست ها
    در مورد نتوورک:
    نتوورک معمولیه و می شه گفت خوب. البته به دیتاسنترهایی مثل theplanet یا webliquid نمی رسه که البته اگر بخوان مثل اونها کار کنند قیمت 3 تا 4 برابر فعلی درمیاد.
    زنده باشید
    اگه یه مورد از محتویات فایل کانفیگ کارت شبکه یکی از سرورهای fdc ور اینجا قرار بدید راحت تر میشه در مورد نتورکش قضاوت کرد

آدرس فایل کانفیگ مورد نظر:

کد:
    /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
    شرکت هاستینگ ایفاکو
    سایت رسمی : IFACO.NET
    هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
    ...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمی‌سازد :...

6. تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hannan نمایش پست ها
    دوستان کم لطفی می کنن! الان دیتاسنتر دنور 5 ماهه تقریبا بعد از اون مشکل نتوورک که حلش کردند 1 دقیقه هم دان تایم یا قطعی نداشته! می تونید از دوستانی که در حال حاضر از ما سرور دارند بپرسید.

حدودا در مدت 20 روز مشکل داشت که البته خیلی ضربه زد حدود 6 ماهه پیش فکر می کنم که کلا در مجموع حدود 6 ساعت قطعی بودکه باز زیاده ولی مشکل رو حل کردند با تغییر کلی ساختار نتوورک.

بقیه مشکلات و قطعی هایی اگر بوده از مشکل مثل نرم افزار یا سخت افزار که مربوط به سرور می شه بوده

در مورد نتوورک:
    زنده باشید
    البته فکرکنم 2-3 ماهه شاید درست شده باشه نه 5 ماه! چون من 4-5ماه پیش مهمون FDC جان بودم!و خاطرات زیادی از نتورک محدود شدش و سخت افزار و نرم افزار و دان شدن هایی که مسلما خاطرتون هست و هیچ وقت سرورمنو فراموش نمیکنید دارم!

هر بار سرعت دانلود پورت 1 گیگ فقط 300kb میداد! ولی البته بگم خدمتتون که 5-6 تا فایل میزاشتی واسه دانلود همشون 200-300 kb سرعت دانلودش بود که ....(خودتون قضاوت کنید)!
    یکم مشکل سخت افزاری و نرم افزاری هم داشت که یکی سرور هم عوض کردیم باز هم همون بند وبساط رو داشتیم!

حالا الان باید مشتریان فعلی نظر بدن! ولی بعید میدونم فرق آن چنانی کرده باشه!!!!!

عضو انجمن Hannan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    259
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IFACO.Net نمایش پست ها
    اگه یه مورد از محتویات فایل کانفیگ کارت شبکه یکی از سرورهای fdc ور اینجا قرار بدید راحت تر میشه در مورد نتورکش قضاوت کرد

آدرس فایل کانفیگ مورد نظر:

کد:
    /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
    قربان متوجه نمی شم که ربطشو به تنظیمات آی پی؟ تنظیمات آی پی که انجام می دیم مثل همه تنظیمات معمولیه آی پی یکی هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    البته فکرکنم 2-3 ماهه شاید درست شده باشه نه 5 ماه! چون من 4-5ماه پیش مهمون FDC جان بودم!و خاطرات زیادی از نتورک محدود شدش و سخت افزار و نرم افزار و دان شدن هایی که مسلما خاطرتون هست و هیچ وقت سرورمنو فراموش نمیکنید دارم!

هر بار سرعت دانلود پورت 1 گیگ فقط 300kb میداد! ولی البته بگم خدمتتون که 5-6 تا فایل میزاشتی واسه دانلود همشون 200-300 kb سرعت دانلودش بود که ....(خودتون قضاوت کنید)!
    یکم مشکل سخت افزاری و نرم افزاری هم داشت که یکی سرور هم عوض کردیم باز هم همون بند وبساط رو داشتیم!

حالا الان باید مشتریان فعلی نظر بدن! ولی بعید میدونم فرق آن چنانی کرده باشه!!!!!
    البته شما مستقیم از ما سرور نداشتید. نتوورک به path route, فاصله و قدرت کانکشن مقصد هم مرتبط هست. مثلا گویا OVH سرعتشون به آمریکا محدود شده و از مقداری بیشتر نمی ره.
    دقیق نزدیک 4ماهه که مشکل برطرف شده!
    پورتها مطلقا محدود نشدن البته قبول دارم که سرعت عالیی نداره این دیتاسنتر!
    سرور شما مشکل سخت افزار نداشت مشکل نرم افزاری بود حالا می تونه: ویروس، اسکریپت هر چیز دیگه ای باشه که باعث دان شدن می شد! به همین علت و به پیشنهاد خوده دارنده سرور اول سرور رو براشون تعویض کردیم و بعد از درست نشدن ریلود کردیم که مشکل در آخر با ریلود حل شد. 80 درصد قطعیی که شما داشتید به همین دلیل بوده نه مشکل نتوورک! در هر صورت این مشکلها از بخت بد همشون همزمان شدند.

در هر صورت چند روز پیش که امتحان می کردم سرعت به این صورت بود سرور تست کننده هم CentOS بود(البته سرعت دانلود):
    لینک دانلود از parallel بین 110 تا 160 مگابیت
    از hotfile بین 50 تا 70 مگابیت
    لینک به استرالیا inet برای دانلود debian 90 تا 110 مگابیت بود

هر کدوم اولی دانلود 1 گیگابایت فایل و دومی 100 مگابایت و سومی 600 مگابایت که همگی با یک رشته و بدون دانلود منجر انجام شد.

مثالی که می تونم بزنم مثلا من اینجا اینترنت 20 مگابیتی دارم و در فرانسه سروری هست با کانکشن 1گیگابیت ولی من نمی تونم بیشتر از 100 کیلوبایت بگیرم این بخاطر مسافت زیاد هست.

در هر صورت ما فایل روی سروری با پورت 1 گیگابیت داریم که در سایت ما یا در لینکی که در امضای من هست سرعت رو از جاهای مختلف تست کنید.

زنده باشید
    راترهاستینگ سرویس های باورنکردنی با قیمت های باورنکردنی!
    اطلاعات بیشتر....

9. تعداد تشکر ها از Hannan به دلیل پست مفید

عضو دائم nimafire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    209
    تشکر تشکر شده 
    3,248
    تشکر شده در
    1,901 پست

سلام
    من چند ماهیی هست دارم با راتر هاستینگ کار میکنم و کیفیت عالی بوده.
    دان تایم م نداشتیم بجز 1 بار که از قبل اطلاع داده بودند و در حد چند دقیقه بود
    ● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه

11. تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)