-
December 2nd, 2015, 18:11
عضو انجمن
پاسخ : به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟
خوب این موضوع صرفا محدود به یک علت نمی شود
بنظر بنده موارد زیر از عوامل اصلی می باشند :
1- عدم مدیریت و پشتیبانی دولت در بخش های تخصصی هر صنف . ( اگر واقع گرا باشیم تنها سیستم دولتی که می تواند سفت و سخت از سیستم قضایی استفاده کند می تواند نظم به بازار ببخشد که البته مشکل فرهنگی در جامعه است که متاسفانه در حال حاضر بنظرم تنها راه نظم بخشیدن می باشد ، از طرفی عدم حمایت موثر از شرکت ها و تیم های جوان برای توسعه وب ! و ... )
2- نبود قانون کپی رایت . مسلما هر فرد نا آگاه حالا عمدا یا غیر عمد می تواند صدمات جدی به موضوع مذکور وارد کند .
3- عوامل فرعی ( که مورد هایی که هستند که هر کسی یک نظری دارد ولی در کل می توانند به وب ایران یا هر جایی صدمه بزنند که باز بخشی از این عوامل به آگاهی یا عدم آگاهی افراد جامعه بر می گردد )
ویرایش توسط isn : December 2nd, 2015 در ساعت 18:57
-
تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015 18:11
# ADS
-
December 2nd, 2015, 18:18
عضو انجمن
وهاب جان دقیقا همینطورهاما
خب من یکیشون رو سه سال تربیت کردم
به خاطر پول کل کاربرامونو دز..دید
مطالبمونو
و....
کلی ام کلاهبرداری کرده
البته همه اینطوری نیستن
بالاخره ما هم یه روزی 17..18 سالمون بوده
ویرایش توسط Netfollower : December 2nd, 2015 در ساعت 18:31
دلیل: پاسخ دو بار ارسال شده بود
-
تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 18:25
عضو دائم
اما نباید همه رو با یک چشم دید امید جان....
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 18:54
عضو انجمن
بنظر من یک قانون وضع کنید حداقل نیمی از طراحان ایران و ارائه دهنده سرویس در این انجمن هستن و به بقیه دوستان خودشون هم اطلاع میدن تا دیگه این بی نظمی پیش نیاد
ویرایش توسط محمد محمدیی : December 2nd, 2015 در ساعت 19:01
-
-
December 2nd, 2015, 19:13
عضو انجمن
همه ی پست ها رو مطالعه کردم ولی این دلیل نمیشه که فلانی با قیمت کم سرویس ارایه بده از کار در این صنعت دست برداریم
خب در همه کشورها و هم ی بازارها چنین نابسامانی وجود دارد و نمیشه کاریش کرد
ولی در این میان کسانی موفق هستند که برای رقابت بصورت جدی تلاش کنند
مدیری فیسبوک زاکربرگ 19 سالش بود فیسبوک رو تاسیس کرد !! خب نمیشه گفت افراد با این سن سال نباید وارد این صنعت بشن
خیلی از دوستان به این نکته اشاره که نباید همه را با یک چشم دید که کاملا موافقم
موفق باشید
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
تعداد تشکر ها از p30nama به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 19:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vahab00
مشکل بازار ما بچه های زیر 15 سال نیستند چون اون ها هم باید از جایی شروع کنند و من خیلی دوست دارم که به این دست آموزش بدم (زیاد از این کارها میکنم) مشکل ما اینه که بعضی ها فکر میکنند این بچه ها دارن کارشون رو ازشون میگیرند . همین
اما به نظرم اشتباهه
اگه این کوچولو ها کلاه برداری هم کنند نهایت یکی دو تاتا یا صدتا یا اصلا هزار تا مشتری میگیرن پولشون میخورن میرن . اما اون مشتریا که باقی هستند . برای اینکه کارشون انجام بشه باز باید بیان پیش من و شما
و آخرین مورد هم به نظرم حسادت هست
اینکه متاسفانه چشم نداریم موفقیت هم دیگه رو ببینیم و همین باعث میشه که به جای اینکه به کارمون بپردازیم فقط به فکر ضربه به رقیبامون باشیم
اولا ک شما صورت مسئله رو از ریر ۱۸ سال ب زیر ۱۵ سال تغییر دادید ، در ثانیه یک فرد ۱۴ ~ ۱۵ ساله باید بره مدرسه و نه اینکه کار کنه ...
من با کار کردن نو جوانان مشکلی ندارم ، اما در بحث طراحی وب ، این افراد تازه بالغ شده میخوان یک شبه پولدار شن ، برای همین هم میشن د-زد قالب سایت های دیگه ، اینطوری شاید تا یک مدت درامد نصفه نیمه ای داشته باشن ولی آینده ای ندارن ، پس بهتره الان ک تو سن پایین هستن برن درسشون رو بخونن ، برن دانشگاه ، فارغ التحصیل شن بعد ب فکر طراح شدن و ایده دادن باشن .
آدما معمولا فک میکنن همه مثل خودشون فک میکنن ، در صورتیکه اینطوری نیست ، یک فرد نوجوان ک تازه میخواد شروع ب کار کنه ، با افرادی ک حداقل دو برابر این فرد سن دارن و سالها درس این رشته رو خوندن و کلی تجربه کاری تحت کپی رایت شرکت های مختلف دارن ، اصلا قابل مقایسه نیستن ک بخوان با هم مقایسه شن یا اینکه احیانا مشتری های همو کم و زیاد کنن .
هیچ وقت یک کار پدر و مادر دارو نمیدن یک نوجوان ۱۴ ~ ۱۵ ساله طراحی کنه .
شما در متن تون گفتید کوچولو ها ولی من از واژه نوجوان استفاده کردم ، نظر شما محترم ه ، ولی دوست عزیز کوچک خطاب کردن این افراد اصلا کار صحیحی نیست .
این افراد فقط در شرایطی هستن ، ک با توجه ب اوضاع اقتصادی مملکت راه خودشون رو گم کردن و علت اینکه ب سمت اینتر نت گرایش پیدا میکنن ، اینه ک زیر سن قانونی هستن و هیچ جا بهشون کار نمیده .
فرار از درس خوندن و اومدن ب سمت کار ، آینده این افراد رو در مملکت مدرک گرای ما نابود میکنه ، علت اینی ک من نظرم همیشه رو تحصیل برای این افراد هست ، اینه ک آینده بهتری داشته باشند و در جا نزنن و پیش رفت کنن . (مخصوصا پسر ها ک دیر ب بلوغ فکری میرسن)

نوشته اصلی توسط
p30nama
مدیری فیسبوک زاکربرگ 19 سالش بود فیسبوک رو تاسیس کرد !! خب نمیشه گفت افراد با این سن سال نباید وارد این صنعت بشن
اگر در ایران بود ماه اول سایت رو مسدود میکردن و در سال اول هم ورشکست میشد ... این مقایسه شما اصلا درست نیست .
ویرایش توسط OmidX : December 2nd, 2015 در ساعت 19:59
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 20:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
اولا ک شما صورت مسئله رو از ریر ۱۸ سال ب زیر ۱۵ سال تغییر دادید ، در ثانیه یک فرد ۱۴ ~ ۱۵ ساله باید بره مدرسه و نه اینکه کار کنه ...
من با کار کردن نو جوانان مشکلی ندارم ، اما در بحث طراحی وب ، این افراد تازه بالغ شده میخوان یک شبه پولدار شن ، برای همین هم میشن د-زد قالب سایت های دیگه ، اینطوری شاید تا یک مدت درامد نصفه نیمه ای داشته باشن ولی آینده ای ندارن ، پس بهتره الان ک تو سن پایین هستن برن درسشون رو بخونن ، برن دانشگاه ، فارغ التحصیل شن بعد ب فکر طراح شدن و ایده دادن باشن .
آدما معمولا فک میکنن همه مثل خودشون فک میکنن ، در صورتیکه اینطوری نیست ، یک فرد نوجوان ک تازه میخواد شروع ب کار کنه ، با افرادی ک حداقل دو برابر این فرد سن دارن و سالها درس این رشته رو خوندن و کلی تجربه کاری تحت کپی رایت شرکت های مختلف دارن ، اصلا قابل مقایسه نیستن ک بخوان با هم مقایسه شن یا اینکه احیانا مشتری های همو کم و زیاد کنن .
شما در متن تون گفتید کوچولو ها ولی من از واژه نوجوان استفاده کردم ، نظر شما محترم ه ، ولی دوست عزیز کوچک خطاب کردن این افراد اصلا کار صحیحی نیست .
این افراد فقط در شرایطی هستن ، ک با توجه ب اوضاع اقتصادی مملکت راه خودشون رو گم کردن و علت اینکه ب سمت اینتر نت گرایش پیدا میکنن ، اینه ک زیر سن قانونی هستن و هیچ جا بهشون کار نمیده .
فرار از درس خوندن و اومدن ب سمت کار ، آینده این افراد رو در مملکت مدرک گرای ما نابود میکنه ، علت اینی ک من نظرم همیشه رو تحصیل برای این افراد هست ، اینه ک آینده بهتری داشته باشند و در جا نزنن و پیش رفت کنن . (مخصوصا پسر ها ک دیر ب بلوغ فکری میرسن)
اگر در ایران بود ماه اول سایت رو مسدود میکردن و در سال اول هم ورشکست میشد ... این مقایسه شما اصلا درست نیست .
واقعا این پست فوق العاده بود
یعنی واقعا دوستانی که از یونیسف تشریف اوردن باید این پستو بخونند
البته یک نکته من درمورد وهاب عزیز بگم
من ایشونو مدت زیادیه میشناسم شدیدا ادم شوخ طبعی هستند
و اون واژه رو هم مطمئنا به همین دلیل به کار بردند
البته خب اصل مطلب که 17 و 18 سال بودن جرم نیست
ولی واقعا میشه ما یک نوجوون 17 و 18 ساله بدیم وکالت کنه؟
بدیم یه ساختمون بسازه؟
این هم دقیقا یک صنعته و نیاز به تجربه و علم داره
دقیقا با شما موافقم احسنت به شما
-
تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 20:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OmidX
به نظرم اینطور نیست
بحث حرف زدن باشه من تا صبح براتون دلیل میارم اما چرا یه نوجون 15 تا 18 ساله نباید کار کنه ؟
من از دوم راهنمایی تا به حال از بابام پول نگرفتم
اینو از بابام بپرسید هم بهتون میگه
مگه تو مدارس ما چی درس داده میشه که بخوان راهشون رو با این ها پیدا کنند ؟ اصلا دانشگاه های ما چه خبره ؟ من برنامه ریزی شهری خوندم درس هایی که ما میخوندیم برای حداقل 10 تا 15 سال قبل بوده
کتاب های تالیف دهه 60 هم داشتیم حالا شما حساب کن
البته من با درس خوندن مخالف نیستم اما به نظرم نباید به جای کسی تصمیم بگیرید
به نظرم تو سن کم بچه اگه به سمت کار مورد علاقش بره و ادامه بده و فقط کمی نظارت پدر مادر باشه میتونه تا سن نوجوانی یک حرفه ای باشه و آیندش رو به راحتی بسازه
متاسفانه در کشور ما یک فرد تا 20 سالگی دیپلم میگیره
بعدش میگه برم دانشگاه یا سربازی
دانشگاه میره و تموم میکنه
بعد میگه سربازی یا دکتری
میره دکتری
بعد میگه با 30 سال سن چکار کنم ؟
این همه درس خونده کارم که طبق معمول نیست مخصوصا بدون سربازی
تو 30 سالگی شاید بره سربازی
بعد 32 سالگی میخاد ی کاری دست و پا کنه تا به خودش بیاد میشه 40 سالش
خدایی بهم بگید این جوون زندگی کرده ؟
خدایی زندگی کرده ؟
فقط داره خودش و زندگیش رو نابود میکنه
به نظرم بهترین زمان یادگیری هرچیزی زمان بچگی و نوجوانی هست
فرمودید :
بله شاید تفکرات فرق کنه برای همین بالا گفتم فقط کمی نظارت والدین نیازه تا بچه از مسیر درست خارج نشه و باز این مورد بستگی به خانواده هم داره
چرا ندن ؟ شخصا کسی میشناسم که الان 17 سالشه باباش کلا کارش خدمات کامپیوتریه به بچش یاد داده از 10 سالگی یادمه 13-14 سالش بود این بچه سیستم میبست و کلا میتونست تمام کارهای پدرش رو انجام بده
یعنی ویندوز رو طوری کار میکرد که انگار هزار سالشه و ویندوز رو این ساخته
عزیز چیزی نشد نداریم . متاسفانه افکار اشتباه ما ایرانیا باعث عقب موندن خودمون میشه
نوجوانی رو میشناسم که از 9 سالگی گیتار کار کرد و الان 15-16 سالشه با تیمش کنسرت میذاره (البته تو شهر ما)
بله شرمندم
اشتباه ناخواسته بود
به نظرم بزرگترها همیشه باید به کوچیکترها میدون بدن تا بتونن کار کنن
شاید حق با شما باشه اما حداقل تو شهر ما اینطور نیست
چون معمولا قشر فقیر جامعه از سن کم شروع به کار میکنند و سعی میکنند پدر مادرشون رو اذیت نکنند
خود من قبلا هم عرض کردم از دوم راهنمایی شروع به کار کردن کردم . از کیوی چینی و پرتغال چینی تا جوشکاری و خدمات کامپیوتری و تعمیرات تلوزیون و برق کشی و....
بعضی ها خیلی بیشتر از سنشون میفهمن و من خیلی دوستشون دارم این دسته رو
کلا خیلی دوست دارم با این ها نشست و برخواست کنم
به هر حال به نظر من میدان دادن به این افراد میتونه باعث پیشرفتشون بشه
البته به نظرم بهتره قبلش این عزیزان خوب مطالعه کنند
اما متاسفانه این روزا همه میخان پولدار بشن و از این پکیج پولدار شدنا میخرن
خلاصه از نظر من با شرایطی این امر عالیه
ویرایش توسط vahab00 : December 2nd, 2015 در ساعت 20:47
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2015, 20:52
عضو انجمن
-
-
December 2nd, 2015, 20:53
عضو انجمن
من هر چی کلاه بردار دیدم بالای 20 سال بودن این که سن رو دلیل این اوضاع بدونید کاملا اشتباهه
واین که ادم هرجا بیشتر سواد و علاقه داشته باشه میتونه فعالیت کنه و هرچقدر فعالیت خودشو وسعت ببخشه باتوجه به دانشش خیلی چیز خوبیه این که میگید سر فعالیت قبل خودت بمون و تغییر نده حرف خنده داریست و از همه مهم تر اینه که هیچ کی حاظر نیست خودشو مسئول چیزی بدونه و فقط میگن دیگران مسئولن اگر از هر کی از خودش شروع کنه خیلی خوب به نتیجه میرسه
ویرایش توسط keyhan7 : December 2nd, 2015 در ساعت 20:55
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید