مشتری های دنبال قیمت پایین تر
ورود اشخاص زیر 18سال به این صنعت
تخریب اشخاص و گروه ها توسط همدیگر برای درامد بیشتر
کناره ***ی افراد با تجربه و وبمستران با سابقه و حرفه ای و ورود ان ها به بخش های دیگر
ورود اشخاص غیرحرفه ای و بی تجربه یا قیمت های غیرمعقول
اشباع شدن این صنعت در ایران
ویرایش توسط hamid.soltani92 : December 1st, 2015 در ساعت 19:57
خب مدیر عزیز این حرف شما هم نشون می ده راهکارها رو فقط سیاه و سفید می دونید . من اگر جای شما بودم دلایل این حرف رو ازشون می \رسیدم و اگر مفید بود اعمال می کردم اگر نبود هم هر کاری دوست داشتید انجام می دادم . شنیدن خودش یک هنره .
چرا خودتون رو تافته جدا بافته از جهان می دونید ما هم مثل سایر ملل جهان .
در بازار جهانی اولین کاری که قبل از خرید می کنند اینه که اول review ها رو جستجو می کنند بعدا به قیمت و ظاهر سایت و ... توجه می کنند ولی مثلا در این انجمن من جایی ندیدم که مثل wht.com بشه review ثبت کرد . یا اگر همچین چیزی باشه سریع کاربران موضوع گیری می کنند چه بر له چر بر علیه و مدیریت شده نیست . و خیلی کاستی های دیگه که می شه حلش کرد .
باید بزارید خود بازار جهت رو مشخص کنه و هیچ کنترلی نمی شه در فضای مجازی انجام داد و به نتیجش امیدوار بود بلکه باید ابزار شناخت درست رو برای کاربر و مشتری روشن کرد .
و یک چیز دیگه تا وقتی قانون ک\ی رایت در ایران اعمال نشه همین آش هست و همین کاسه . بیایم ما مدیران سرورها حداقل روی سرور خودمون این قانون رو رعایت کنیم که بسیار سودمند هست در سلامت وب . من که بهیچ وجه به کاربرام اجازه اینکرو نمی دم و سعی می کنم رعایت کنم.
ویرایش توسط alimosavi : December 1st, 2015 در ساعت 20:20
به نام او ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)