نوشته اصلی توسط
chimikhay
سلام دوستان
احتمالا همه ****** رو میشناسید. شرکت هاستینگ و ... این شرکت اکانت ادوردز هم ارائه میده، اخیرا یکی از مشتریان من اکانت adwords از ****** خریداری کرده و داره استفاده میکنه... گوگل برای مشتریهای تازه وارد یکسری کوپن تشویقی در نظر میگیره در شرایط خاصی که یکسری موارد رعایت بشه و دیروز 300 درهم کوپن به اکانت اختصاص داده و توی پنل نوتیفیکیشن داده بدلیل رعایت موارد بهینه کردن تبلیغ پیشهادی از گوگل، همانطور که قول دادیم کوپن 300 درهمی شما را شارژ کردیم! امروز در کمال ناباوری از ****** تماس گرفتن و گفتن همکارای ما 300 درهم اشتباه شارژ کردن براتون باید پرداخت کنید!!!
گفتم خانوم این کوپن تشویقی گوگله چه ربطی به شما داره! میگه نه بچه ها شارژ کردن! میگم خانوم من سواد دارم با ادوردز هم آشنایی دارم یعنی چی؟ میگه نه برای ماست! فاکتور میفرستیم!
مبلغ مهم نیست هدف از نوشتن این مطلب اینه که ببینید وقتی ما تحریم هستیم کسی که به ما رحم نمیکنه هموطن ماست! واقعا مبلغش برام عددی نبود ولی شدیدا ناراحت شدم از این برخورد به اصطلاح هموطنهای ما! گوگل آمریکایی میبخشه ******ی ایرانی ... امیدی به اصلاح مملکت نیست تا وقتی خود ما اینطور باشیم