جالبه شما همونی هستی که دیشب زنگ زده بودی همکارم التماس میکردی سایتتون رو توی گوگل درست کنیم بعد میای ابنطوری میگی
مدرک داری بیا رو کن!!!
بعدشم شما یه سایت رو از ما خریدی ما هم تحویل دادیم بعد شما این اسمش کلاه برداری هست؟ بعد شما اون رو به 10 نفر دیگه فروخته باشی به ما چه ربطی داره وقتی رتبه رو نمیتونید حفظ کنید یا جوری کار میکنید که سایت پنالتی بشه!!! به ما چه ربطی داره اینو بگید؟
جالبه اومدن میگن من سایت رو به یه نفر دیگه فروختم الان افت کرده چیکار کنم خب این الان به ما چه ربطی داره؟ لطفا دوستان قضاوت کنند
بعدشم منم به شما گفتم سایت لینک بیلدینگ شده و یه سری هم بک لینک داره ماهیانه ها رو باید تمدید کنید لینک بیلدینگ هم دائمی هست این کجاش کلاه برداری هست:|
شما یک مدرک بیارید که ما سایت هاست گستر رو به شما تحویل نداده باشیم بعدشم همکارم با شما تماس گرفته که بک لینک هایی که نیاز به تمدید دارن رو تمدید کنید پس این حرف شما چه معنی میده
بعد میاید توی یاهو مسنجر تهدید میکنید همکارم رو شما اول خودتو درست کن بعد دم از درست کاری بزن
شما اول خودتو اصلاح کن بعد به مردم تهمت بزن
- - - Updated - - -
مدرک دارید رو کنید نه اینکه مردم رو خراب کنید
- - - Updated - - -
مدیران هم لطفا رسیدگی کنن که کسی بدون مدرک نیاد الکی حرف بزنه متاسفم برای مدیرای این انجمن