نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
با تشکر از نظر شما
هاست محدود شده چقدر میتونه جواب سوال آیا هاست مورد نظر پاسخگوی کار من هست یا خیر رو به درستی بده ؟
اکثر دوستانی که این درخواست رو دارند ، یا سایت بزرگ ، یا با حجم زیاد ، یا بازدید کننده ی زیاد ، یا درخواست کانفیگ و شرایط خاصی رو دارند که به تست روی آوردند . حالا شما با محدود کردن تست چقدر میتونید واقعیت توانایی سرور خودتون رو نشون بدید به اینگونه سایت ها . این مشتری در هر صورت تستی که مد نظر هست رو نمیتونه انجام بده قبل از خرید با اینگونه محدودیت ها . در عوض چه یک مگ چه صد مگ شما باز دروازه های سرور خودتون رو به یک ناشناس باز میکنید . و خطر هایی که ذکر کردم هست .
تا جایی که بنده تجربه دارم ، سایت های معروف و هاست های معتبر در جهان هم برای تست حداقل اطلاعات پرداختی شما رو با هزینه ی کم مثلا 0.99 دلار ، در سیستمشون ضبط میکنند تا در آینده شخص مورد نظر مورد پیگیری و هویت شخص مشخص باشد . این مورد هم بسیار کم هست و اکثرا بازگشت وجه بی چون و چرا میگذارند .
اینجا بحث من سوء استفاده از این روش هست . شما هر چقدر محدودیت بگذارید کاربر با بهانه ای میتونه اون رو برای خرابکاری دور بزنه .
فرض کنید بنده اسپمر هستم . شما به بنده 1 مگ فضا ی تست اهدا کنید . بدون ایمیل . ولی بنده اسرار کنم که سرویس دهنده ی قبلی بنده در وب میل مشکل داشت و هدف من از تست این هست که ایمیل به درستی ارسال میشود یا خیر . با این شرایط اگر شما تست تقدیم من کنید بنده هم میتونم اون رو به عنوان اسپم استفاده کنم و مواردی بسیار . کاملا از تخصص شما در زمینه میزبانی مطلع هستم ولی بحث من بحث روزی هست که یک خرابکار حرفه ای این مورد رو ازش سوء استفاده کنه . همیشه جمله ای پی در پی در وی اچ تی تکرار میشه . امنیت صد در صد نیست . تستی که محدود باشه ، نه خواسته ی مشتری رو تامین میکنه ، نه امنیت شما رو تضمین . برعکس ، از هر حالتی ، با تمام پیش گیری های شما ، کم هم باشه ، به یک شخص ناشناس امکان یک قدم نزدیکتر شدن رو میده .
سه
حالا دلیل اینکه اینجا از لفظ "شما" استفاده کردم به این معنی نبوده که منظورم سرویس دهی شما هست . چون شما این نظر رو داده بودید، "به عنوان مثال اگر شما" بوده . امیدوارم سوء تفاهمی در این مورد نشه .