نقل قول نوشته اصلی توسط cartman10mpi نمایش پست ها
با تشکر از نظر شما
هاست محدود شده چقدر میتونه جواب سوال آیا هاست مورد نظر پاسخگوی کار من هست یا خیر رو به درستی بده ؟
اکثر دوستانی که این درخواست رو دارند ، یا سایت بزرگ ، یا با حجم زیاد ، یا بازدید کننده ی زیاد ، یا درخواست کانفیگ و شرایط خاصی رو دارند که به تست روی آوردند . حالا شما با محدود کردن تست چقدر میتونید واقعیت توانایی سرور خودتون رو نشون بدید به اینگونه سایت ها . این مشتری در هر صورت تستی که مد نظر هست رو نمیتونه انجام بده قبل از خرید با اینگونه محدودیت ها . در عوض چه یک مگ چه صد مگ شما باز دروازه های سرور خودتون رو به یک ناشناس باز میکنید . و خطر هایی که ذکر کردم هست .
تا جایی که بنده تجربه دارم ، سایت های معروف و هاست های معتبر در جهان هم برای تست حداقل اطلاعات پرداختی شما رو با هزینه ی کم مثلا 0.99 دلار ، در سیستمشون ضبط میکنند تا در آینده شخص مورد نظر مورد پیگیری و هویت شخص مشخص باشد . این مورد هم بسیار کم هست و اکثرا بازگشت وجه بی چون و چرا میگذارند .
اینجا بحث من سوء استفاده از این روش هست . شما هر چقدر محدودیت بگذارید کاربر با بهانه ای میتونه اون رو برای خرابکاری دور بزنه .
فرض کنید بنده اسپمر هستم . شما به بنده 1 مگ فضا ی تست اهدا کنید . بدون ایمیل . ولی بنده اسرار کنم که سرویس دهنده ی قبلی بنده در وب میل مشکل داشت و هدف من از تست این هست که ایمیل به درستی ارسال میشود یا خیر . با این شرایط اگر شما تست تقدیم من کنید بنده هم میتونم اون رو به عنوان اسپم استفاده کنم و مواردی بسیار . کاملا از تخصص شما در زمینه میزبانی مطلع هستم ولی بحث من بحث روزی هست که یک خرابکار حرفه ای این مورد رو ازش سوء استفاده کنه . همیشه جمله ای پی در پی در وی اچ تی تکرار میشه . امنیت صد در صد نیست . تستی که محدود باشه ، نه خواسته ی مشتری رو تامین میکنه ، نه امنیت شما رو تضمین . برعکس ، از هر حالتی ، با تمام پیش گیری های شما ، کم هم باشه ، به یک شخص ناشناس امکان یک قدم نزدیکتر شدن رو میده .
سه
حالا دلیل اینکه اینجا از لفظ "شما" استفاده کردم به این معنی نبوده که منظورم سرویس دهی شما هست . چون شما این نظر رو داده بودید، "به عنوان مثال اگر شما" بوده . امیدوارم سوء تفاهمی در این مورد نشه .
عزیزم در مورد تست باید عرض کنم که منظور من این نبود که کاربر هرچی داره پیاده سازی کنه روی هاست
با اون مقدار فضا به راحتی میشه فهمید یک هاست کیفیت داره یا خیر و بعد میشه تصمیم به خرید گرفت
من عرض کردم تست کیفیت - نه تست پروژه مشتری
در مورد اسپم و دیگر موارد هم باید عرض کنم سرویس دهنده باید اینقدر امنیت و مانیتورینگ خوبی داشته باشه که از چیزی نترسه
وگرنه نمیشه اصلا کار کرد ( ممکنه یکی از مشتری های شما هک بشه) هگر اسپم کنه و...
پس یعنی باید کار و جمع کرد؟ خیر
بجای محدود کردن در استفاده باید مانع از اسپم شد
موارد فنی زیادی وجود داره
در مجموع اگر زیرساخت درست باشه مشکلی پیش نخواهد امد
اگر این چنین باشه همون مشتری که ماهیانه 5 هزار تومان پرداخت میکنه برای هاست هم خطرناک محسوب میشه
ولی اگر شما در فایروال رول تعریف کرده باشید
توابع خطرناک مسدود شده باشند
انتی دی داس داشته باشید
و....
اکثر موارد امنیتی رعایت بشه نیازی به ترسیدن نیست
ولی اگر هیچ کدام از موارد بالا وجود نداشته باشه اون موقع بله ترسناک میشه شرایط
موفق باشید