نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
باسلام
اتفاقا به نظر بنده یکی از بهترین راهکار ها ارائه سرویس میزبانی وب رایگان به منابع محدود است
مثلا فضا 15-20 مگابایت
دیتابیس 1 عدد و.... اینچنین مواردقا
از این طریق هم کیفیت سرویس بر همگان مشخص خواهد شد و هم کاربر به راحتی می تونه تست های مختلف و روی هاست انجام بده وهمون سرویس و ارتقا بده
این موردی که عرض کردم و خیلی از سرویس دهندگان مطرح جهانی نیز پیاده سازی کرده اند و منطقی هم به نظر میاد
فراموش نکنیم که بهترین سرویس دهنده دنیا هم ممکن در یک دوره از زمان با مشکلاتی رو به رو بشه و کیفیت همیشه دائمی و تضمین شده نیست
برای مثل اختلالات OVH و Hetzner و یا چند سال پیش Redstation
درنتیجه از نظر بنده تست سرویس قبل از خرید و تضمین بازگشت وجه در صورت بروز مشکل و یا حتی در برخی از موارد پرداخت خسارت
بخشی از حقوق مسلم کاربران و خریدار می باشد
مشتری باید با چشم باز و قاطعانه انتخاب و خرید کنه
موفق باشید

- - - Updated - - -

باید اضاف کنم سرویس رایگان می تونه Trial هم باشه
مثلا برای 3 روز
با تشکر از نظر شما
هاست محدود شده چقدر میتونه جواب سوال آیا هاست مورد نظر پاسخگوی کار من هست یا خیر رو به درستی بده ؟
اکثر دوستانی که این درخواست رو دارند ، یا سایت بزرگ ، یا با حجم زیاد ، یا بازدید کننده ی زیاد ، یا درخواست کانفیگ و شرایط خاصی رو دارند که به تست روی آوردند . حالا شما با محدود کردن تست چقدر میتونید واقعیت توانایی سرور خودتون رو نشون بدید به اینگونه سایت ها . این مشتری در هر صورت تستی که مد نظر هست رو نمیتونه انجام بده قبل از خرید با اینگونه محدودیت ها . در عوض چه یک مگ چه صد مگ شما باز دروازه های سرور خودتون رو به یک ناشناس باز میکنید . و خطر هایی که ذکر کردم هست .
تا جایی که بنده تجربه دارم ، سایت های معروف و هاست های معتبر در جهان هم برای تست حداقل اطلاعات پرداختی شما رو با هزینه ی کم مثلا 0.99 دلار ، در سیستمشون ضبط میکنند تا در آینده شخص مورد نظر مورد پیگیری و هویت شخص مشخص باشد . این مورد هم بسیار کم هست و اکثرا بازگشت وجه بی چون و چرا میگذارند .
اینجا بحث من سوء استفاده از این روش هست . شما هر چقدر محدودیت بگذارید کاربر با بهانه ای میتونه اون رو برای خرابکاری دور بزنه .
فرض کنید بنده اسپمر هستم . شما به بنده 1 مگ فضا ی تست اهدا کنید . بدون ایمیل . ولی بنده اسرار کنم که سرویس دهنده ی قبلی بنده در وب میل مشکل داشت و هدف من از تست این هست که ایمیل به درستی ارسال میشود یا خیر . با این شرایط اگر شما تست تقدیم من کنید بنده هم میتونم اون رو به عنوان اسپم استفاده کنم و مواردی بسیار . کاملا از تخصص شما در زمینه میزبانی مطلع هستم ولی بحث من بحث روزی هست که یک خرابکار حرفه ای این مورد رو ازش سوء استفاده کنه . همیشه جمله ای پی در پی در وی اچ تی تکرار میشه . امنیت صد در صد نیست . تستی که محدود باشه ، نه خواسته ی مشتری رو تامین میکنه ، نه امنیت شما رو تضمین . برعکس ، از هر حالتی ، با تمام پیش گیری های شما ، کم هم باشه ، به یک شخص ناشناس امکان یک قدم نزدیکتر شدن رو میده .

حالا دلیل اینکه اینجا از لفظ "شما" استفاده کردم به این معنی نبوده که منظورم سرویس دهی شما هست . چون شما این نظر رو داده بودید، "به عنوان مثال اگر شما" بوده . امیدوارم سوء تفاهمی در این مورد نشه .