باسلام
سرور اختصاصی از هلند در خدمتم
ram 32 gb
intel e3-1230v2
2x3tb disk
120gb ssd
100tb traffic
32 ips
ماهانه 110 یورو هر یورو 4 تومان هست.
برای خرید تیکت بزنید.
http://mizbanservers.com/clients
باسلام
سرور اختصاصی از هلند در خدمتم
ram 32 gb
intel e3-1230v2
2x3tb disk
120gb ssd
100tb traffic
32 ips
ماهانه 110 یورو هر یورو 4 تومان هست.
برای خرید تیکت بزنید.
http://mizbanservers.com/clients
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
با سلام . دوستان توجه بفرمایند سرور ایران نیاز داریم . همچنین دقت داشته باشید بدلیل تجربه های بسار ناخوشایند هیچ گونه تمایلی برای تامین سرور از شرکت های آی اس پی نداریم .
با تشکر .
- - - Updated - - -
اگر راهی برای ارائه اینترانت در خارج از ایران دارید تمایل شدیدی برای تجربه این موضوع داریم !
خواهشمندم دوستان دقت بفرمایند . دقیقا" مطابق کانفیگ گفته شده نیاز داریم - نه بالاتر و نه پایین تر .
با تشکر .
- - - Updated - - -
با تشکر . لطفا" هزینه کولو را بفرمایید .
- - - Updated - - -
خیر . از ایران .
با تشکر .
- - - Updated - - -
1 . صحباتشما زمانی درست است کیفیت بسیار بالا باشد . نسل ماها ( تستی ها ) بدلیل عدم وجود کیفیت در تعدادی از شما ارائه دهنده ها( روی صحبتم با همه دوستان نیست ) زیاد شده که به قول شما اول قربون صدقه میرن بعد مشتری را به امان خدا میگذارند .
2 . بنده چنین درخواستی دارم - یا شخصی ارائه میکنند یا خیر . اگر به توافق برسیم یعنی هم بنده هم فروشنده راضی هستیم . اگر هم که نرسیم یا مشکل از نوع پیشنهاد من بوده یا دوستان نتونستند اعتماد کنند .
3 . لطفا" دوستان توجه فرمایند در صورت ارائه سرور بصورت تست بنده مبلغ 300 هزار تومان به عنوان ودیعه به حسابشان واریز میکنم .
4. دوستان در صورت ارائه سرور تنها به 50 گیگا بایت ترافیگ نیاز است تا موارد مورد نظر را تست کنیم . با این موضوع خیال دوستان از بابت اتک دادن و سایر موارد راحت خواهد بود .
5. اگر به شخصی جسارت شد عذرخواهی میکنم . اما صحبت ایشان بشدت تاراحت کننده بود .
با تشکر از دوستانی که وقت میگزارند .
- - - Updated - - -
به اسم کاربری و سایت شما که دقت کردم به خاطر آوردم . بنده 3 بار از خود شما وی پی لس خریداری کردم .
در لیست کاربرانتان جستجو بفرمایید .
haj_reza_azh@yahoo.com
- - - Updated - - -
سلام .
مورد استفاده گیم سرور
صمیمانه درخواست دارم در صورت امکان سرور تست اختصاصی ارائه فرمایید .
البته بنده متوجه مشکلات شما و سایر همکارانتان هستم .
با تشکر .
- - - Updated - - -
سلام .
آیا امکان ارائه ودیعه معادل نیمی از هزینه سرور وجود دارد . تا حداکثر ظرف 48 ساعت پس از تحویل سرور بتوان قرارداد را تکمیل یا سرور را عودت داد ؟
مشخصا" هزینه ترافیک مصرفی زمان تست به شما پرداخت خواهد شد .
با تشکر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)