آقا دلش میخواد ایرانی هست میتونه.. مثل بقیه نیست مثل گاو بمونن تماشا. پول داده سرور رو سر موقع میخواد.. نداد باید جریمه بده.. من جای شما بودم نام شهر و پلاک و کد پستیمم مینوشتم.شماره تماس میگرفتم زنگ میزدم هر چی دهنم بود بارش میکردم.مگر ملت مسخره دیتاسنتر هست؟ یک سایت 1 دقیقه دان میشه باید کلکش رو کند.جریمه گرفت و نقره داغ و ... اینا اینقدر بدبخت هستند که حتی یک سخت افزار هم ندارند تو شرکت کوفتیشون.بعد میگید نگید ایرانی هستید آبرومون میره؟ والا ایرانی جماعت فروشگاه ها که هیچ سوپر مارکتهاشو بگردی از هر چیزی یدک دارند و زاپاس..بعد اینا میگن نداریم صبر کنید وام بگیریم بریم سخت افزار بخریم وصل کنیم!! اینا همون آلمانیایی هستند که ماشینشون پنچر بشه میزارند گوشه خیابون میرند.چون زاپاس ندارند!! برعکس ایرانی باشه با حل دادن و یدک و... تا ته مقصد میبره!! اینا از ایرانی جماعت بدشون نمیاد اشتباه نکنید. اینا از ما میترسند برادر..
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
هر کسی هم از ایرانی بودن خودش خجالت میکشه تغییر ملیت بده.. این تاپیک آخرش دعواست حالا ببین کی گفتم. ناخواسته داره حرفهایی زده میشه که تعصبی میشه... بهتره قفل بشه..