منبع :
ICANN | ICANN-Accredited Registrars
نه اینطور نیست ! احتمالا ICANN از شرکت ها میخواد که این مجوزها رو Update کنند !
* تو این لیست تعدادی از شرکت ها سال 2001 این مجوزها رو دریافت کردند .
در کل منظور من از دریافت مجوز Registrar Accreditation Agreement در سال 2009 نقطه قوت این شرکت و عامل اعتماد به اون بود .
تخصص جنابعالی بردن تاپیک ها به جاده خاکیه ...
تمامی سوال های شما رو ICANN جواب میده .
The following companies have been accredited by ICANN to act as registrars in one or more TLDs. The version of RAA (Registrar Accreditation Agreement) indicated after each registrar name designates which contract they have signed with ICANN. The 2009 RAA indicates that the registrar has signed the 2009 Registrar Accreditation Agreement, which provides enhanced protections for registrants and an increased level of accountability for registrars. The 2001 RAA is an older contract with fewer protections. Prospective registrants may want to take this fact into account when selecting a registrar for their gTLD name(s). The RAA version is not an indication of how long the registrar has been ICANN accredited.
شما چرا ناراحت ميشيد يكي از كابران اينجا در مورد جوكردات كام سوال كردند شما گفتيد از 2009 مجوز دارند پس خوبه بعد من گفتم اين طور نيست خيلي قديمي تر هستند بعد گفتيد آپديت مجوز دارند پس خوبه در حالي كه اين مجوز براي همه ي دامين رجيستري ها هست و اصلا بدون اين مورد از لحاظ فني امكان ثبت دامين نيست! اين اسپم يا بردن به جاده خاكي نيست من سعي كردم يه اشتباه رو اصلاح كنم!
يه مورد ديگر هم اينجا در مورد سايت ريسلري توكاز كه از منصرف شدم بگم opensrs.com نه hover.com چون متهم به اسپم و جاده خاكي ميشيم
در پايان هم شما اينجا خيلي وقت ميزاريد كمك ميكنيد و زحمت ميكشيد و انصافا خيلي مواقع هم راهگشا هستيد ولي درست نيست براي يه مسئله جزيي كه بين دونفر ديگه هست و شخصي بياييد تو صفحه پروفايل من با اون لحن صحبت كنيد كه خوشبختانه در شان من نيست جوابتون رو بدم![]()
h+rSabegh
اینجا کسی حرفی از ریسلری tucows زد ؟؟
عامل ثبت دامنه ای که در سایت tucows معرفی شده Hover.com هست .
در ضمن زمینه کاری و سرویس های OpenSRS فراتر از نیازهای یک مشتری معمولی هست و خود tucows در این زمینه hover رو راه اندازی کرده .
Hover.com
for consumers and small business owners
OpenSRS.com
Wholesale reseller services for web hosting companies and Internet service providers. Through our resellers we provide web and email addresses for millions of people worldwide.
منظور از شان ، شان فنی هست ؟خوشبختانه در شان من نيست جوابتون رو بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)