راستی این یکی رو یادم رفت بپرسم
د--------ز+++++د+++ی دامنه به چه صورته؟اصلا یعنی چی؟همین کاریه که من گفتمه؟
راستی این یکی رو یادم رفت بپرسم
د--------ز+++++د+++ی دامنه به چه صورته؟اصلا یعنی چی؟همین کاریه که من گفتمه؟
این رو عرض کنم که مطمئن باشید که یکی مثل گوگل انقدر هواس پرت نیست که دامنه اش رو بزاره که کسی تمدید کنه!دوست عزیز منظور برای شرکت ها هست. دامین های ساده رو بله معمولا نمیشه کاری کرد و هر کس زودتر ثبت کنه مال اون هست. همچنین برای تمدید نیز دامنه های خارجی معمول بعد از گذشت مدتی نیز متونه با پرداخت جریمه بازگردانی 100 دلار دامنه رو بازگردانی کنه.
منظور من در بالا برای شرکت های ثبت شده بود ! چون ایشون گوگل رو مثال زدن من هم مثل گوگل رو در نظر گرفتم
و اگر هم اینکار رو کردید و ثبت شد پیشنهاد میشه مصالمت آمیز باهاشون تموم کنید و یک مقدار (نه خیلی پایین نه خیلی بالا) بگیرید و تموم
از یک چیزی خبر ندارید، گوگل ، فیسبوک، مایکروسافت و برخی دیگر از بزرگان در ICANN حقی رو به ثبت رساندن که دامین های آنها با هر پسوندی در مالکیت آنها هست و هیچکس حق نداره غیر از خودشان آن را ثبت کنه. حتی دامنه google.ir یا facebook.ir اختیارشون دست nic.ir نیست!
خوندن لینک مطلب زیر خالی از لطف نیست.
مردی که برای مدتی کوتاه دامنه گوگل را خریداری کرده و مالک آن شد، جایزه نقدی را از این شرکت دریافت کرد.
براساس گزارش بی بی سی، دراثر بروز یک اشتباه اداری دانشجوی آمریکایی سانمی ود در تاریخ ۲۹ سپتامبر توانست حق کنترل دامنه google.com را خریداری کند.
این اشتباه باعث شد وی برای یک دقیقه مدیریت گوگل را به عهده بگیرد تا زمانی که گوگل متوجه شده و پس از مداخله این معامله را برهم زد. گوگل به خاطر کشف این ضعف در سیستم خدمات فروش دامنهاش جایزهای را برای این دانشجو در نظر گرفتهاست.
وی این تجربه تکرارنشدنی را در شبکه لینکداین خود تشریح کردهاست. وی میگوید همیشه بر دامنههای وب مرتبط با گوگل نظارت داشته به این امید که روزی بتواند در این شرکت بزرگ مشغول به کار شود. در اوایل روز ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۵ ود درحال گشتزنی در سایت خدمات خرید وب متعلق به گوگل، کنار نام دامنه google.com نشانه برای فروش را مشاهده کرد.
وی با استفاده از یک کارت اعتباری ۱۲ دلار پرداخت کرده و دامنه گوگل را خریداری کرد و ایمیلی مبنی بر تایید مالکلیت وی بر این دامنه را نیز دریافت کرد و بلافاصله دریافت پیامهایی که مخصوص تیم اداره کننده وب گوگل بود آغاز شدند. پس از آن بود که پیامی مبنی بر لغو شدن خرید دامنه برای وی ارسال شد که در آن نوشته شده بود به دلیل اینکه فرد دیگری مالک این دامنه است، خرید شما لغو خواهد شد و مبلغ پرداخت شده نیز به حساب وی بازگردانده شد.
تیم امنیتی گوگل به خاطر کشف این نقص جایزهای را به ود اهدا کرد و زمانی که دریافت وی قصد دارد این جایزه را به بنیاد آموزشی هندی اهدا کند، مبلغ جایزهاش را دوبرابر ساخت.
منبع :
http://qalamnews.com/1394/07/21/%D9%...-%D8%B4%D8%AF/
اگه شرکت، شرکتی مثل گوگل، یاهو، فیس بوک و ... باشه، قطعا برای بازپسگیری دامنه اقدام میکنه. ولی شرکت های معمولی خارجی و ایرانی (هر چند معروف اما نه در حد شرکت های ذکر شده) کار خاصی نمیکنند و در اکثر موارد نادیده میگیرند. اگه شما دامنه ی Trade Mark میخواهید ثبت کنید، بهتر هست که روش سایتی بالا نیارید چون پس گیریش برای شرکت اصلی راحت تر میشه. ولی تجربه نشون داده شرکت های معمولی که برند هم هستند تمایلی به پس گیری دامنه ندارند مگه اینکه از اسمشون سو استفاده بشه. در خارج از کشور با این کار میتونند شما رو جریمه مالی کنند.
سلام حالا چه دامنه ای رو خریدی که انقدر جالب شده این تاپیک ؟
در این شهر بارانی قدم میزنم به یاد روزگاران قدیم که چه خوش بودیم ....
به زودی می آید روزهای خوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)