نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
خوب شما ميتونيد از اين ماژول به صورت رايگان استفاده کنيد و يا اينکه اگر اين ماژول نيازهاتون رو برآورده نميکنه از مارکت ساز بخواين تا ماژول رو براتون به صورت سفارشی بنويسند. (البته سفارشی که معنا نميده چون اگر ماژول يکبار نوشته شده باشه ديگه برای همه قابل استفاده هستش و نياز به باز نويسی مجدد نيست.)

بله، اصل هدف کارکرد زرين پال و ارائه اين ماژول ها بر اين هستش که سفارشات تاييد بشن و حتی اگر امکان تحويل آنلاين وجود داشته باشه محصول يا سرويس آنلاين هم تحويل داده بشه (مثل هاست، دامين، کارت شارژ). اين ماژول هم اين قابليت رو داره و بعد از نصب سفارش در وضعيت مورد نظر قرار ميگيره.

---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

پرستا شاپ: http://www.webhostingtalk.ir/f42/14471/#post142034
ممنون جناب امیری، توضیحات کاملی دادید.
با این حساب نیازی به ماژول جدید توسط دولوپر های مارکت ساز نیست

راستی این ماژول تو آزمایشگاه سایت زرین پال نیست مثل ماژول OS Commerce و whmcs. اگر اونجا هم اضافه بشه خیلی خوب میشه، خیال کاربرا هم از نظر بروز رسانی های اتفاقی در آینده و قابل اعتماد بودن ماژول راحت میشه. البته اگر بروز رسانی نیاز داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen1 نمایش پست ها
ماژولی که برای مارکت ساز گروه آقای امیری نوشتند بدون مشکل کار می کنه و تست هم شده.
سفارشی کردنش دیگه برای چیه؟
فکر کنم پشتیبانی مارکت ساز سوال من رو اشتباه متوجه شده. فکر کنم ایشون فکر کردم بنده پرسیدم که این ماژول رو خودشون نوشتن یا خیر که چنین جوابی دادن.