سلام
بله این کار رو میشه انجام داد
کد نویسی PHP
استفاده از htaccess
سلام
بله این کار رو میشه انجام داد
کد نویسی PHP
استفاده از htaccess
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
دوستان لطفا با تامل تر پاسخ بدید. الان چیزی که شما میفرمایید در سطح هاست هستش که بری توی هاست خودتون و htaccess رو تصحیح کنی. ولی من در سطح کل سرور اختصاصی صحبت میکنم. یعنی شما مثلا یک سرور اختصاصی داری که 1 یک سایت رو با اون و داخل یک user دایرکت ادمین میزبانی مبشه و 10 تا هم Ip داره سرورتون، و دیگه خبر از هیچ دامنه دیگه توی کنترل پنلتون نیست! حالا از طریق این سایت هایی که نشون میدن روی هر IP چه سایت هایی میزبانی میشن، متوجه شدید که یک دامنه عجیب غریب با اطلاعات هویز fake روی IP مثلا چهارم شما داره میزبانی میشه و سایت طرف هم هیچ چیزی توش نیست و فقط اطلاعات سرور شما رو مینویسه یعنی فقط: apache is funtionning normally
با این تفاسیر، میخوام بددونم چه کار میکنید اصلا؟ از چه طریقی میخواین پیگیری کنید؟
ویرایش توسط behnamy01 : October 16th, 2015 در ساعت 09:01 دلیل: توضیحات بیشتر
پاسخی که من دادم مربوط به این میشد که شما با دامنه خودتون یک سایت دیگه رو نشون بدید
اما اگه یک دامنه روی IP یک سرور که روش Directadmin نصب هست ست بشه اما اون دامنه هیچ جای اون سرور تعریف نشده باشه وقتی دامنه رو بزنید apache is funtionning normally نمایش داده میشه و این به این خاطر هست که اون دامنه به IP اون سرور متصل شده و وقتی اون دامنه رو پینگ میگیرید مسیرش IP سرور شماست
برای جلوگیری از این کار باید سرویس apache رو کانفیگ کنید
قبلاً چنین چیزی رو روی zpanel از طریق htaccess انجام داده بودیم و اگه دامنه روی IP سرور ما ست میشد اما توی چنل تعریف نشده بود بجای نمایش پیام مربوط به سرویس آپاچی کاربر رو به سایت ما ریدارکت میکرد
میتونید تنظیم کنید که کاربر ریدارکت بشه یا خطایی مثل 403 نمایش داده بشه یا اصلاً چیزی load نشه
ویرایش توسط lizard.tiny : October 16th, 2015 در ساعت 09:56
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)