نقل قول نوشته اصلی توسط طاهرنژاد نمایش پست ها
برا یه سایت یه pc با این مشخصات داشته باشن فکر کنم کافیه.
ram256
cpu celeron
vga 32 :D
hdd بستگی به کارشون داره.
network cart
case box :D
اینو بذارید تو زیر زمین خونتون :D

برا کنترلشم یه سیستم دیگه که برای کارای خودتونه رو بهش شبکه کنید و ریموت بشید که نیاز به ماوس و کیبورد و مانیتور برای اون کامپیوتر نباشه که هزینه اضافه بشه...
تا اینجا هزینه تقریبا 200 تومن شد که به عنوان ستاپ هست... البته اگه در مورد شبکه سازی و امنیت سرور اینا اطلاع ندارید یه چند ده هزار تومن هم بذارید برای اینکه یه نفر رو بخواید براتون راه بندازه.....!!!!!

حالا برید یه خط adsl 512 بگیرید که اگه تهرون باشید فوق العاده ارزون براتون در میاد و وصل کنید به اون سیستمه که سرور شده. خواستید از طریق شبکه برای کامپیوتر خودتونم استفاده کنید امکان پذیره :D

سرور شما آماده به کار هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی توضیحات خوبی بود

چون مشترک adsl شاتل هستم و چون منزل هم نزدیک اداره اونها هست از شاتل در باره فروش پهنای باند پرسیدم گفت خط رو تغییر خاصی میدیم و اختصاص میدیم برای اینکار. تا اونجائیکه من از حرفاش متوجه شدم گفت 512 میشه 500 تومن فکر کنم.گفت مشکلی برای فروش نیست و تجهیزات خاص دیگه ای نمی خواد و قرار داد uptime 99% می بندیم.این فوق العاده ارزونت همین 500 تومن بود؟ یا اینکه من
درست متوجه شاتل نشدم ؟