تشکر از راهنماییتون
برای ری اینستال سرور حتما باید با پشتیبانی تماس بگیرم (میشه پولی) یا اینکه گزینه ای دارم که خودم ری اینستال کنم (چون تازه کارم ممکنه روزی چند بار نیاز به ری اینستال باشه ) ؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون
درباره مجازی سازی هم قطعا همین کار رو میکنم
اما الان میخوام بدونم اصلا این سرور اختصاصی چی هست
بعد ببینم چطور باید مجازی سازیش کنم اگه توی مجازی سازی زدم داغونش کردم چطوری میتونم بحالت اول (وقتی سرور اختصاصی رو بهم نحویل دادن) برگردم و مجدد یه مجازی ساز دیگه امتحان کنم(برای یادگیری)؟
ممنون از راهنماییاتون
با توجه به مطالب موجود توی این انجمن این سوال برام پیش اومد
حالا چندتا سوال داشتم
kvm و virtualizor چی هستن ؟ فرقشون چیه و اول باید کدوم نصب بشه ؟
من چندتا تاپیک در این زمینه خوندم اگه تایپیکی هست که جواب سوالم را داده لطفا معرفی کنید
- - - Updated - - -
خیلی ممنون
میخوام روی سرور اختصاصی تجربه کنم و یاد بگیرم
"پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد" اگر بخوام پنل داشته باشم باید از دیتاسنتر بگیرم یا ... ؟
یعنی اول باید سرور اختصاصی بخرم
بعد مجازی ساز kvm نصب كنم
بعد پنل virtualizor را روش نصب کنم
درسته ؟
یا اینکه kvm و virtualizor همزمان نصب میشن ؟
- - - Updated - - -
اين مجازی ساز شبیه به سیستم عامل عمل میکنه یا باید یه سیستم عامل نصب کنم بعد روی اون kvm نصب كنم و در نهايت روی اون virtualizor نصب کنم ؟
من دقیقا متوجه نشدم ؟
باید از کسی که سرور اختصاصی میخرم بگم سنت او اس نصب کنه یا بگم kvm نصب کنه یا ... ؟؟؟
میشه توضیح بدید ...
ممنون
اکثر دیتاسنتر ها در پنل میتونید سیستم عامل نصب کنید.
سرور اختصاصی چیزی نیست که بخواید روزی 3-4 بار سیستم عامل نصب کنید و تست کنید؛ اگر میخواید مجازی ساز ها رو تست کنید در سیستم خودتون تست کنید.
درضمن اگر از همکاران سرور تهیه کنید (بسته به دیتاسنتر) پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد و خودشان برایتان سیستم عامل نصب و تحویل میدهند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)