نوشته اصلی توسط allbert بهینه سازی نصب مد ها و ماژول های عمومی برای اپاچی جهت هاستینگ امن سازی سرور ساختن dns ساختن پیکیچ تنظیم کردن بخش مدیریت و ... در دایرکت ادمین و ... دوست عزیز ممنون ولی من مبتدی هستم و فقط ساختن ریسلر و پکیج رو میدونم - - - Updated - - - چطوری روی سرورم دامین ست کنم؟؟(الان ip هستش)
نوشته اصلی توسط MovieZone دوست عزیز ممنون ولی من مبتدی هستم و فقط ساختن ریسلر و پکیج رو میدونم - - - Updated - - - چطوری روی سرورم دامین ست کنم؟؟(الان ip هستش) دوست عزیز وقتی دانش فنی کامل رو ندارید ببخشیدا ، اصلا نباید طرفش برید فعلا میتونید با یه ریسلر شروع کنید
نوشته اصلی توسط rastindata دوست عزیز وقتی دانش فنی کامل رو ندارید ببخشیدا ، اصلا نباید طرفش برید فعلا میتونید با یه ریسلر شروع کنید همه همینو میگن اما من دوست دارم یاد بگیرم از پایه ، پس واسه همین اینکارو کردم
نوشته اصلی توسط MovieZone همه همینو میگن اما من دوست دارم یاد بگیرم از پایه ، پس واسه همین اینکارو کردم بنده همچین جسارتی نکردم ، همه باید از یه جایی شروع کنن ! شما میتونید ، یه سرور با رم پایین تهیه کنید ، یه دایرکت ادمین کرکی نصب کنید ! انقد روی این سرور کار کنید، کانفیگ های مختلف رو امتحان کنید تا به قول معروف دستی تو کار ببرید ، بعد روی این سرور فروش داشته باشید !
MovieZone
نوشته اصلی توسط rastindata بنده همچین جسارتی نکردم ، همه باید از یه جایی شروع کنن ! شما میتونید ، یه سرور با رم پایین تهیه کنید ، یه دایرکت ادمین کرکی نصب کنید ! انقد روی این سرور کار کنید، کانفیگ های مختلف رو امتحان کنید تا به قول معروف دستی تو کار ببرید ، بعد روی این سرور فروش داشته باشید ! من با بدی نگفتم :دی خخخخخخ سرور از یکی دوستان تهیه شده که خیلی لطف داشتن و با شرایط من سرور رو بهم دادن و دایرکت ادمین هم رایگان نصب کردن + کانفیگهای مورد نیاز
rastindata
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن