سلام
من قصد دارم یک سایت دانلود فیلم باز کنم ولی نمی دونم چه هاست و دامینی برای این کار مناسبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من قصد دارم یک سایت دانلود فیلم باز کنم ولی نمی دونم چه هاست و دامینی برای این کار مناسبه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای شروه کار یک هاست میزبانی معمولی تهیه کنید یه دامین ملی به سلیقه خودتون
و سرور مجازی به عنوان سرور دانلود استفاده کنید موفق باشید
ویرایش توسط farssub : September 19th, 2015 در ساعت 16:12
درود
دامنه رو که باید از ذهن خودتون جویا بشین :دی
برای فضای فیلم ها بهتر هست از سرور مجازی استفاده کنید در ابتدا هم از نظر اقتصادی و هم از نظر زمانی به صرفه تر هست.
برای سایت اصلی هم هاست جداگانه تهیه بفرمایید .
دامین با پسوند .com خیلی بهتر خواهد بود
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
درود
متوجه منظورتون از سرور معمولی نشدم ولی شما یه سرور مجازی با منابع مشخص بیشتر روی هارد تمرکز کنید خریداری میکنید iis نصب و کانفیگ میکنید و فیلم هارو با سرور دانلود میکنید و در فایل iis قرار میدید به صورت لینک و آی پی هم ست میکنید روی ساب دامین و با کم آورد هارد مجددا فضا خریداری میکنید و بعداز آن سرور اختصاصی .
انتخاب دامنه یک مسئله سلیقه ای هست
اما پسوند بین المللی برای دامنه سایت فیلم بهتر هست
اما برای هاست یا از هاست دانلود استفاده کنید یا اگر میتونید بیشتر هزینه کنید سرور تهیه بشه بهتره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
سلام خدمت شما گفته دوستان کاملا صحیح است ولی سایت فیلم هم تکراری شده و در جذب کاربر به مشکل میخورید چون هرکس یه سایت میشناسه و از همان سایت ها فیلم هاشو میگیره مثل خود من و بعد هم مشکل شی*لتر که سریع دامنه شیل میشه . اگر در این کار تجربه قبلی داری سمتش برو وگرنه بدون تجربه خیلی برات سخت میشه و به مشکل میخوری چون حتما باید کد نویسی قالب و وردپرس و....به صورت حرفه ای کارکرده باشی و اگر همه اینها هم بلد باشی همیشه مشکلات دیگری هست. هرحال موفق باشی..
ویرایش توسط Mehdi2015 : September 21st, 2015 در ساعت 20:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)