ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
مشکل اینه که چرا قیمت پایین تر از این آقا دادی می بینی که پیچیده به پروپاچت
کلوهوم اجمعین ریسلو و اینا ماله خانوادشونه ارث پدری اینجور مایه ها
یه بنده خدا هم مثل مرادی که کار میکرد ایشون چشم دیدنشو نداشت حالا می بینی که چه جوری داره پشت سرش حرف میزنه
اصلا تاپیکش شاکی نداشت من خودم مشتریش بودم فقط مشکل تغییر نیم سرور بود که حالا چی می شد ما بخوایم عوض کنیم
چون سریع فییلتر میشدیم میرفت به فنا تازه اونم بهش پیام میدادیم حل میکرد بهضی وقتا
خیلی زشته جلو مشتری آدم آبروی یکی مثل خودش که داره کار میکنه و ببره اونم بدون اینکه ازش اطلاعی داشته باشه
همچین سوال جوابت میکنه که گو ددی برای ورفای نمیکنه
خلاصه که داداشم کم نیار هیچ وقت
بله نکته همین جاست ما آبروی آقای مرادی نمیبریم چون بنده نه آدرس تاپیک ایشون دارم و دادم نه id wht ایشون به همکار گقتم ببینید چی شده که ایشون با کلی مشتری کشید کنار من حقیقتا ندیدم کار کنه یه مدت حتی با اینکه godaddy هم آف داشت بعد مسئله دقیقا همین جا هست که آقای مرادی یکی از مشتریان بنده بوده و حتی شده یک مسئله بسیار مهم بوده وایشون یا هوشی که داشتن تو این ضمینه و بنده قبلا دیده بودم تماس گرفتم و از ایشون سئوال کردم که بسیار برای بنده کارساز بوده چندین بار تماس شخصی بنده خودم با آقای مرادی داشتم نه تنها آقای مرادی حتی بقیه همکاران حتی در مورد همین قیمت com ها ما هم میتونیم بیاییم یه پنل برداریم بیام از godaddy دامین بدیم 11 یا حتی پایین تر ولی مسئله دقیقا هم اینجاست که مشکل تغییر dns خیلی مهمه برای مشتری مگه pw که resellerclubمیده ۴۸۰۰ بیشتر نماینده ها کار نمیکنند ؟ یا حتی xyz ۴۸۰۰ ماخودمون به مشترک اعلام میکنیم که تحریمه پنل مثلا دست ما هست dns نمیشه عوض کرد من دیدم مشتری از xyz ۴۸۰۰ گذشته اومده ۱۴۸۰۰ resello ثبت کرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)