دقیقا همین ایمیل هم برای من فرستادن . اگر میشه ایدی یاهو تون رو برام با پیغام خصوصی ارسال کنید . ظاهرا اینکه در سایت گذاشتین همیشه افلاین هست و ایدی اصلیتون نیست
دقیقا همین ایمیل هم برای من فرستادن . اگر میشه ایدی یاهو تون رو برام با پیغام خصوصی ارسال کنید . ظاهرا اینکه در سایت گذاشتین همیشه افلاین هست و ایدی اصلیتون نیست
تایید میشه ! مثل اینکه این قضیه تمومی نداره ! اگر همینطور ادامه پیدا کنه باید فکر دیگه ای بکنیم .....
پارسال مد شده بود همه هجوم برده بودند از گیگا سرور می گرفتند، بعدش حمله به سوی ورلداستریم شروع شد بعدش کارو بود چند ماه پیش او وی اچ بود حالا هم تب نتدایرکت فراگیر شده ! نمیدونم این از شاخه به شاخه پریدن دوستان تا کی ادامه خواهد داشت ؟!![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
شما اگر دیتاسنتر خوب با قیمت مناسب میشناسید معرفی کنید تا ما مرتبا اواره ی دیتاسنتر های مختلف نشیم و یک جا بمونیم
والا اولین بار هست بعد از چند سال می بینم اینقدر بی در و پیکر شده دیتاسنتر ! احساس می کنم سطح کیفی افت کرده ، امیدوارم حل بشه چون من مثل شما و دوستان دیگر 1 یا 2 سرور ندارم چندین سرور دارم که اگر درست نشه مجبورم به یک دیتاسنتر مناسب انتقال بدم ، خدا رو شکر در آمریکا و کانادا هم سرور دارم و اون ها دارند به خوبی کار می کنند وگرنه کلاهمون پس معرکه بود ...رفیق یعنی توی این چند سالی که باشون کار کردین این مشکل نداشته و توی این چند روز اخیر پیش امده یعنی اگر جدیدا اینطور شده که حتما حل میشه و مشکل خاصی نباید باشه
ایا سالهای قبل هم همینطور بوده
به هر حال امیدوارم حل بشه ! اما امشب مثل اینکه مشکل شبکه نبود احساس می کنم سرور ها خاموش شدند و یکباره روشن شدند چون سرور هایی که مجازی ساز داشتند همه Stop شده بودند .
از نظر من هیچ دیتاسنتری دیتاسنتر آمریکایی و کانادایی نمیشه ....
موفق باشید .
حیفه که دیتا سنتری مثل این مشکل اپ تایم بخوره باید دید واقعا مشکلشون چی بوده یا چی هست
حداقل میشد توی دیتا سنترهای اورپایی یکشون که زیاد گیر بازار نیست و پورت خوب داره روی این حساب کرد
من می خواستم از این ماه سرور رو عوض کنم و هزینه رو 3 ماهه پرداخت کنم ، دارم کم کم شک می کنم؟ بچه ها احیانا اگر به ناچار خواستیم تغییر دیتاسنتر بدیم کجا رو پیشنهاد می کنید؟
به خاطر مسائل تحریم ، نمی توانیم ریسک هر جایی رو قبول کنیم والا دی سی های بسیار با کیفیت تری هستند که به ایرانی ها سرویس نمیدند
ولی برای اینکه مرتبا دچار سردر گمی نشید، بهتره از دیتاسنترهای که در ذیل نام بردم سرویس بگیرید تا به ندرت مجبور به جابجایی بشید.
iweb.com - xlhost.com - caro.net - leaseweb.com و ...
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
راستش من دنبال پورت 1 گیگ هستم که فکر نکم هیچجا جز نتدایرکت با این قیمت ها گیرم بیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)