بحث نت دایرکت که قبلا شد ، سرچ کنید تاپیکش رو پیدا کنید !
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
اینم لینک تاپیک : درخواست سرور اختصاصی از اروپا
بحث نت دایرکت که قبلا شد ، سرچ کنید تاپیکش رو پیدا کنید !
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
اینم لینک تاپیک : درخواست سرور اختصاصی از اروپا
سلام منم از netdirect سرور دارم البته مدت زیادی نیست که ازشون سرور دارم اما در این مدت به این نتایج رسیدم :
1-پشتیبانی از طریق ایمیلشون واقعا عالیه و به سرعت جواب میدن(بستگی به مهم بودن با نبودن ایمیل داره)
2-از نظر قیمت هم که خودتون دیدید به چه صورت هست
3-از نظر سرعت هم واقعا پورتش اختصاصی هست و سرعت خوبی داره
4- از نظر شبکه هم هیچ مشکلی نداره
5-اما از نظر uptime : هنوز زوده که بشه راجع به uptime قضاوت کرد اما من شب اول 3 ساعت قطعی داشتم که گفتن یک مشکل داخل شبکه بوده(البته این چیزها واسه هر دیتاسنتری طبیعی هست و ممکنه اتفاق بیفته) و جز این یک مورد هیچ قطعی نداشتم و خوب داره کار می کنه هرچند خودشونم گفتن 99.5%
6- تا حالا هم برای من زیاد حساس نبوده از نظر report
خلاصه همه جوره با ما راه اومدن![]()
با مشخصات ایران خرید کردید یا نه ؟
بله با مشخصات ایران خریدیم .
من چهارشنبه یک سرور برای اولین بار سفارش دادم ازشوم. گفت تا هفته دیگه یعنی دوشنبه به بعد یعنی 5-6 روز کاری. از همین اول خدا یا خیر کنه این واسه setup بود. حالا باقیش رو نمیدونم
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
تا به حال سرور را دیر تر از 2 روز کاری دریافت نکرده ایم .من چهارشنبه یک سرور برای اولین بار سفارش دادم ازشوم. گفت تا هفته دیگه یعنی دوشنبه به بعد یعنی 5-6 روز کاری. از همین اول خدا یا خیر کنه این واسه setup بود. حالا باقیش رو نمیدونم
با ایران مشکلی ندارند .اکثر دی سی های اروپایی و کانادایی با ایرانی ها مشکل ندارند
Hello,
we can deliver this type of server during next week.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
من که pay کردم ولی کاش نکرده بودم
اولین باری است که چنین چیزی می بینم ، این دیتاسنتر نه از من است و نه از پدر من ولی واقعا این موارد را تا به حال نداشته ایم !Hello,
we can deliver this type of server during next week.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
من که pay کردم ولی کاش نکرده بودم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)