نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 83

موضوع: فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))

نقل قول نوشته اصلی توسط farza4 نمایش پست ها
    نسخه حرفه ای . میکروفن رو هم کلک زدن و بعدم قبول نکردند . یک مشت کلاهبردارند و بس
    ای آقا ! عزیز دل !
    من چی بگم یا الان یه سری دارن فکر میکنن که ما داریم چهرشون رو خراب میکنم ! آهان به قولی بعضی ها داریم ترلول شخصیت میکنیم ! عجبا !!!
    خواستم برای شما pm بفرستم نشد ! این ایمل من هست : اگه وقت داشتید یه پیام بزنید .
    bizarre.unkhnown@gmail.com

یه حضرت کاربری اومده مثال زده : ما عادت کردیم به کپی و ویندوز فلان قدره فلان برنامه فلان قدره : اخه دارید سفسطه می بان برای کی ؟ این همه برنامه که مثال زدید یک همشون به مدت 30 یا دست کم 7 روز نسخه آزمایشی دارن !!! حتی برنامه دراگونی که مثال زدید !!!
    آیا شما هم همین رو دارید ! پس مقایسه درست داشته باشید ! شما که این همه از برنامه خودتون دارید تعریف میکنید چرا پس به خودتون و برنامه اعتماد ندارید !
    در ضمن درامد ماهانه و حقوقی که درمیارن آیا به اندازه همین آدمهای هست که در خارج از کشور هستن ؟ ویا اگه بخوان خرید کنن چند برابر باید نرخ ارز بدن ؟؟؟؟ !!!

اومدن گفتن : 50 درصد تخفیف : اونهای که اهل و فن هستن و در زمینه فروش دارن فعالیت میکنن میدونن یعنی چی ! یعنی نصف قیمتش توخالیه !!! پس میشه کم باشه برای همه ولی سیاست میگه نه برای همه برای بعضی ها که بیشترن ! بیشتر می تونن خرید کنن !!!

فقط یک سری قشر خاص رو هدف قرار دادن معنی خاص داره که وارد بحثش نمی شم ! معلم ها : سازمان های آموزش و پرورش ! ببخشیدا با ارادت خاص به این قشر : وقتی هنوز نصب ویندوز رو هم در بعضی جاها بلد نیستن ! بهشون سیستم نرم افزاری کمی دنگ و فنگ دار بدید اگه هم اشتباه داشته باشه میگن قابلیت فضائیشه !!!!

اومدن نوشتن فقط اونهای که قصد خرید دارن بیان پیام بدن و دیگران اس چم نکنن ؟!!! یعنی دیگران سوال نپرسن و یا واقعیت برنامه رو عنوان نکنن ؟!!
    اومدن گفتن یه سری دکتر و ارشد !!! در 6 سال .... اخه تازه ب ..... !!! عزیز انقدر برنامه هست در یک شرکتی که به اندازه تمام پرسنل شرکتی که بحثش هست اگر نگیم دانشمند ، دکتر داریم که سال ها برنامه ای رو تولید می کنن ولی با این قیمت ها فضای و سیاست خالی کردن مردم عمل نمیکنن !

خلاصه داستان زیاده !!! همون طور که می بیند من خیلی وقت هست عضو هستم این جا ولی تعداد پست ها کمه ! نه وقتش رو دارم نه فرصتش رو !
    ولی گفتم تا همون ادم های که متهم هستن به کپی مواظب باشن تا دچار مشکل نشن !!!!

و جناب آقای مهدوی : مدیر عامل شرکت عضر گویش : اگر به برنامه خودتون و سیستم های عمل کردیش ایمان و اطمینان دارید فقط دمو ارائه کنید تا با بررسی و تست اون مشخص بشه چقدر به واقعیت نزدیکه و صحت داره ! و الکی هم بحث رو به درازا نکشید !
    پیشنهاد به عزیزان تا حد ممکن برنامه ای که دمو داره رو تهییه کنید ! ما برنامه ای داشتیم که 10 میلیون تومن !

موفق و پیروز باشید همه عزیزان .
    ویرایش توسط SAJDEHGAR : September 10th, 2015 در ساعت 00:08

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)