نوشته اصلی توسط
SAJDEHGAR
ای آقا ! عزیز دل !
من چی بگم یا الان یه سری دارن فکر میکنن که ما داریم چهرشون رو خراب میکنم ! آهان به قولی بعضی ها داریم ترلول شخصیت میکنیم ! عجبا !!!
خواستم برای شما pm بفرستم نشد ! این ایمل من هست : اگه وقت داشتید یه پیام بزنید .
bizarre.unkhnown@gmail.com
یه حضرت کاربری اومده مثال زده : ما عادت کردیم به کپی و ویندوز فلان قدره فلان برنامه فلان قدره : اخه دارید سفسطه می بان برای کی ؟ این همه برنامه که مثال زدید یک همشون به مدت 30 یا دست کم 7 روز نسخه آزمایشی دارن !!...
فقط یک سری قشر خاص رو هدف قرار دادن معنی خاص داره که وارد بحثش نمی شم ! معلم ها : سازمان های آموزش و پرورش ! ببخشیدا با ارادت خاص به این قشر : وقتی هنوز نصب ویندوز رو هم در بعضی جاها بلد نیستن ! بهشون سیستم نرم افزاری کمی دنگ و فنگ دار بدید اگه هم اشتباه داشته باشه میگن قابلیت فضائیشه !!!!
خلاصه داستان زیاده !!! همون طور که می بیند من خیلی وقت هست عضو هستم این جا ولی تعداد پست ها کمه ! نه وقتش رو دارم نه فرصتش رو !
ولی گفتم تا همون ادم های که متهم هستن به کپی مواظب باشن تا دچار مشکل نشن !!!!
و جناب آقای مهدوی : مدیر عامل شرکت عضر گویش : اگر به برنامه خودتون و سیستم های عمل کردیش ایمان و اطمینان دارید فقط دمو ارائه کنید تا با بررسی و تست اون مشخص بشه چقدر به واقعیت نزدیکه و صحت داره ! و الکی هم بحث رو به درازا نکشید !
پیشنهاد به عزیزان تا حد ممکن برنامه ای که دمو داره رو تهییه کنید ! ما برنامه ای داشتیم که 10 میلیون تومن !
موفق و پیروز باشید همه عزیزان .